Indstillinger for installation af kanalen arbejde i lavt til loftet

March 2

Indstillinger for installation af kanalen arbejde i lavt til loftet

Kanalerne installeret i loftet, under gulvet eller i væggene i dit hjem giver luft til at rejse fra ovn eller air condition til hvert værelse i en kombineret opvarmning og air conditioning ventilationssystem. Installere kanalsystem i et rum med lavt til loftet er tricky, men et par ændringer gør det muligt.

Lav profil

Lav profil eller flad kanalsystem passer ind i de stramme mellemrum mellem et lavt til loftet og gulv eller tag over det. Disse letvægts kanalerne kommer så kort som 2 og 1/2 halv inches i højden. Dette tillader dig at installere skjulte kanaler i et mindre rum. Traditionelle boxy kanalsystem kan være op til en fod i højden og kræver et par inches af frihøjde mellem kanalen og væggene i et rum.

Nedhængt loft

Hvis din eksisterende lavt loft er for trang til at passe nyt kanalsystem inde i det, kan du prøve at bruge et nedhængt loft. Letvægts loftspaneler sidde på metalrammer, der hænger fra det gamle loft og dække op den installerede kanalsystem. Dette virker kun i værelser hvor tilføjer et andet loft et par inches lavere vil arbejde. Panelerne fjerner nemt så du kan kontrollere eller fastholde kanalerne regelmæssigt uden permanent skade på loftet.

Udsatte kanalerne

Mange kældre og færdige gennemsøgning mellemrum funktion udsat kanalsystem fordi installere et loft for at dække det ville gøre rummet ubrugelig. Hvis du nødt til at forlade kanalsystem udsat, er der måder at minimere den visuelle effekt. Maleri enhver metallisk eller off-farvet kanalerne for at matche det loft, de er forankret til gør en stor forskel. Nogle kanalen systemer kommer med stof dækker i en række forskellige farver til at skjule kanalerne så meget som muligt.

Ductless systemer

Når loftet er bare alt for lavt til at installere et nedhængt loft, og du ikke kan gå gennem rummet uden at ramme hovedet på overflade-monteret kanalerne, overveje en ductless opvarmning eller afkøling ordning. Disse systemer bruger flere rumluft håndterer spredt rundt om bygningen i stedet for én stor blæser og kanaler til at distribuere luften. Du skal stadig installere luft handler i en væg eller på loftet, men det vil tage langt mindre plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com