Indstillinger for klimaanlæg i boliger

October 20

Indstillinger for klimaanlæg i boliger

Når temperaturen stiger om sommeren, kan dit hjem dig ubehageligt varme i en fart. En klimaanlægget er en effektiv måde at kæmpe varmen og køle af dit hjem. Men når du vælger en air conditioner til dit hjem, vifte af muligheder kan undertiden være forvirrende. Forståelse af forskellene mellem de forskellige typer af hjem klimaanlæg kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket er den rigtige løsning til dit hjem.

Vinduet enhed

En af de mest traditionelle former for hjem klimaanlæg er vindue-monteret enhed. Det er en fritstående enhed, der trækker i varme, fugtige luft og passerer spoler, der udnytter et kølemiddel-fueled kompressor for at køle luften. Når afkølet, skubber fan luft tilbage i rummet. Som navnet antyder, installerer du det i et vindue. De fleste standard windows, der glider op og ned eller til højre og venstre vil arbejde. Air conditionere kommer med en harmonika style vedhæftet fil, der hjælper med at det passer ind i placere i vinduesrammen og forhindrer udeluft ind gennem åbningerne. Det er forholdsvis nemt at installere, så professionel installation ikke er normalt nødvendig. Et vindue klimaanlægget er designet til at afkøle et enkeltværelse.

Reolvæg

En væg klimaanlægget er svarende til en rude enhed, bortset fra det er installeret i en åbning i væggen. Det fungerer på samme måde, men installere en reolvæg er mere kompliceret, fordi du skal skære et hul i den udvendige mur og sat et ærme på plads, så klimaanlægget kan fungere korrekt. Du kan vælge fra en bred vifte af størrelser af væg enheder, men enheden kun køler en enkelt værelse eller et område af dit hjem. På grund af dens installationskrav, vil du sandsynligvis skal hyre en professionel til at installere din reolvæg.

Bærbar klimaanlægget

En bærbar klimaanlægget er den mest alsidige løsning til dit hjem. Ligesom et vindue eller væg model er det en fritstående enhed. Men en bærbar klimaanlægget har hjul, så du kan flytte det rundt din plads eller hjem. Det fungerer på en lignende måde at vindue og mur enheder, men den kondens, som er fjernet fra luften enten samler sig i en beholder inde klimaanlægget, der skal tømmes regelmæssigt eller afhændes gennem en selvstændig fordampende system. Selvom du kan flytte en bærbar klimaanlægget i hele dit hjem, skal det have forbindelse til ydersiden af dit hjem, da i drift således at den varme luft kan sendes uden for. Det kommer med en slange, der tillader dig at lufte det igennem et vindue, væg, skydedør eller loft.

Central Air

Den dyreste og mest effektive mulighed for hjem aircondition er en central air system. I modsætning til andre indstillinger, det er en ikke en fritstående enhed og i stedet består af flere komponenter. En kondensator skal installeres uden for dit hjem, mens en fordamperfladen skal sættes op inde. Ventilationskanaler er placeret i hele dit hjem til at cirkulere luften gennem alle værelser og gulve. Zoner kan oprettes, så du kan vælge at køle en etage eller to afhængigt af dine behov. På grund af det komplekse system involveret kræver en central air system professionel installation. Fordelen ved denne type af centrale klimaanlæg er, at det som regel har en termostat, der tillader dig at bruge den til at varme dit hjem om vinteren og cool det om sommeren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com