Indstillinger For naturgas gulvvarme

December 27

Indstillinger For naturgas gulvvarme

Strålevarme kan henvise til to forskellige, men lignende, opvarmning metoder. Nogle varmeovne afgiver varme fra rør eller paneler, hvor den løber ind i et værelse med grundlæggende i varmeoverførsel i stedet for en blæser. Andre varmeovne bruge infrarød teknologi til varme mennesker og genstande, men ikke i luften i rummet. Naturgas kan bruges til at drive begge typer af varme.

Loftspaneler

Strålevarme loft paneler er nemme at installere og bruge infrarød strålevarme at varme til beboerne i rummet. Eksperter på ToolBase.org siger at disse paneler er så let at installere som fluorescerende lys, og hvert værelse har sin egen termostat til den mest nøjagtige opvarmning. Siden denne metode til opvarmning anvendelser en særlig frekvens af elektromagnetiske bølger i stedet for opvarmet luft, bedømmelseskomite placering er naturligvis afgørende for optimal varme. De fleste modeller er eldrevne, men nogle naturlige powered gassystemer er tilgængelige.

Radiant gulvvarme

Denne type af varmeenhed udstråler varme op fra gulvbrædderne, som fungerer godt, fordi varmen stiger. Slanger er installeret under gulvet i dit hjem, ifølge PSNC energi, og en central kedel, der opvarmer olie eller vand, der strømmer gennem disse rør er tilføjet. Denne kedel eller ovn er ofte drevet af naturgas, fordi det er den mest effektive brændstof til dette system. Nogle systemer er tilgængelige at opvarme det varme vand til dit hjem apparater samt. Radiant gulv fungerer godt, men der er en tidskrævende og dyre installationsprocessen i en ældre hjem.

Infrarød opvarmning

Infrarøde varmeapparater udsender infrarød frekvens elektromagnetiske bølger siger eksperter på InfraredHeaters.com. Disse bølger rejse gennem luften på lysets hastighed uden at miste noget energi til luften. Når de rammer et objekt som en person, er de enten absorberes eller reflekteres. Når du sidder ved siden af et infrarødt varmelegeme, du absorbere størstedelen af bølgerne udsendte og deres energi varmer du. Loftspaneler, vægmonteret varmeapparater og bærbare enheder er alle tilgængelige. De fleste infrarøde varme enheder kan findes i en naturlig gas drevne version. Disse varmelegemer bruge metal, kvarts eller keramiske materialer til at absorbere og udsender disse bølger ind i et rum.

Strålende Tube ovne

Strålende tube ovne varme en metal eller keramik varmespiral, der udstråler varme ind i stuen. Nogle strålende tube ovne udsender infrarød varme for at målrette mod faste genstande, mens andre simpelthen frigive varme i luften. På grund af den dobbelte betydning af udtrykket strålevarme er det vigtigt at forstå hvilken metode den strålende tube varmer du overvejer anvendelser. Infrarøde varmeapparater skal være pegede på et objekt eller en person til at varme den. Varmeapparater, der simpelthen frigive varme, som en traditionel radiator, varme hele rummet uanset hvor den er placeret. Begge systemer fungerer godt og kan drives af naturgas, men kræver forskellige installation og overvejelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com