Indstillinger for skjulte overvågningskameraer

March 19

Overvågningskameraer er en effektiv måde at fange indbrudstyve bryder ind i din ejendom eller vandalisere dit hjem. Men netop som en meget synlig kamera kan være en afskrækkende virkning, er det også underlagt manipulation af personer, der ikke ønsker at være fanget i handling. På samme måde, du ikke vil fange enhver forseelse af en barnepige eller dine børn, hvis kameraet er i et almindeligt syn. Lille kameraer kan være skjult i en række almindelige objekter til at maskere din skjult optagelse.

Sikkerhed i hjemmet

Købe et kamera, der er skjult inde i en dagligdags vare at højne sikkerheden inde i dit hjem. Hjem sikkerhed websteder tilbyder en bred vifte af produkter, herunder bamser, væv kasser, mantel og digitale ure, røgalarmer og luft renseanlæg, der også vært for et kamera. Investere i en motion-aktiveret kamera, der kun optager når det udløses ved bevægelse. Dette sparer hukommelse i indretning og akkumulator liv. Kameraerne sende fjernt deres billeder, så der er ingen ledninger at komme i karambolage med. Skjulte kameraer inde i boligen giver forældre ro i sindet, når de forlader børn alene med en babysitter eller fuldtid vicevært. De kan også fange hvad ældre børn gør, når de er alene hjemme. En skjult kamera giver værdifulde beviser for politiet hvis dit hjem er opdelt i.

Udendørs sikkerhed

Installeres skjulte kameraer på de mest sårbare punkter i dit hus, især i nærheden af vinduer og døre. Køb specielle kameraer skjult i udendørs objekter, såsom plantageejere og oversvømmelse lys. Eller købe små kameraer og skjule dem selv. Sørg for at dit kamera har nok lys til at belyse eventuelle kriminelles ansigt. Hvis det ikke er muligt, installere en infrarød eller en nat-vision kamera, der kan se folk, i fuldstændig mørke. Beskytte udendørs lys fra elementerne.

Skjult kamera lovlighed

Konsultere en advokat eller juridisk vejledning for at sikre det er lovligt i din stat at hemmeligt optage folk. De fleste stater tillader optagelse folk uden deres samtykke, selv om der er en invasion af privatlivets fred klausul. Dette betyder, at mennesker kan forvente beskyttelse af personlige oplysninger i visse steder, såsom værelser, badeværelser, omklædningsrum og omklædningsrum. Bryde denne lov er en felony lovovertrædelse, som omfatter fængsel tid og bøder. Virksomheder kan installere skjulte kameraer for at overvåge medarbejderne givet udtrykkelige samtykke; ellers anses beviser indsamlet på kameraet til at fyre nogen moot Court.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com