Indstillinger for træ vægbeklædning

April 28

Træ vægbeklædning kan tilføje et naturligt udseende til dit hjem interiør. Mens drywall, og gips kan vises kolde og barske, kan naturlige fibre og mønstre inden for træ bidrage til en følelse af varme og komfort. Træ er også mere holdbart end gips. For nogle af værelserne, kan forlader træ vægbeklædning ufærdige eller ved hjælp af en lys plet være egnet til at skabe et rustikt udseende, mens i mere moderne eller formelle rum kan du male træ belægninger farver efter eget valg.

Tunge og Groove paneler

Ved hjælp af tunge og groove træpaneler som en vægbeklædning toppede i popularitet i USA under og. Hvert panel bestående af dækningen har en højderyg-- eller tungen--langs en af siderne, og en depression--- eller groove---langs sin anden side, som giver mulighed for paneler der skal samles kantvis. Oftest, installerer husejere panelerne lodret fra gulv til loft. Dog kan du også arrangere tunge og groove paneler vandret eller bruge dem som wainscoting for at nå fra gulvet til en udpeget højden på væggen. Tunge og groove paneler er normalt lavet af redwood, cedertræ, fyr eller medium-density fiberboard.

Wainscoting

Wainscoting er en træ væg som dækker at linjer de lavere dele af vægge, typisk nå taljen høj. Wainscoting kan indarbejde paneler i flere forskellige størrelser og konfigurationer både lodret og vandret. For eksempel, udnytte nogle stilarter gentagne mønstre af billedramme som overlejringer, der rager ud fra underliggende træplader. En af de mest populære stilarter af wainscoting er perle board, der udnytter flere lodret justeret smal træ strimler. Mens traditionelle wainscoting består af massivt træ, er mere moderne versioner tilgængelige i medium density fiberboard, high density fiberboard samt finér.

Finér

Hvis du vil oprette udseendet af elegant træ vægbeklædning uden at bruge top-dollar på premium lumbers såsom kirsebær eller sort valnød, et finer kan være løsningen. Finér er papirtynde ark af naturtræ overholdt Fiberplade, spånplade eller andre sammensatte paneler. Panelerne tjene som underlag for en tynd fernis. I forhold til andre træ vægbeklædning er finér let, hvilket gør dem nemme at arbejde med.

Miljøvenlige indstillinger

At sætte op træ vægbeklædning medfører ikke nødvendigvis trækker ned nye træer at levere råvarer. En "grøn" væg der dækker mulighed er at bruge plader lavet af bark af nogle træer, som nogle virksomheder høst ved hjælp af bæredygtig, kemikalie-fri processer (Barkskin er et mærke af produktet). En anden mulighed er at bruge regenereret eller genanvendt træ til din træ vægbeklædning, såsom boards fra gamle stalde og andre bygninger (de kan være nødvendigt at blive behandlet for at dræbe insekter og skimmelsvampe, men).


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com