Indstillinger for trægulve

September 12

Indstillinger for trægulve

Der er mange hårdttræ gulvbelægning muligheder. Pre færdige sorter, designet til hurtig, enkel installation, skabe en samlet oplevelse, der er meget brugervenlig. Disse kommer i en bred vifte af træsorter og pletten farver, der vil matche enhver indretning. På anden enden af spektret er ufærdige gulve, som er installeret i hjemmet, derefter slebet, og færdig på stedet. Det er en meget længere proces, der involverer meget støv og kemiske dampe. Nylige innovationer som støvfrit slibning udstyr og vandbaseret finish uanset, det kan være en prøvelse for nogle boligejere.

Ufærdige gulvbelægning

Ufærdige Gulvbelægning er generelt 3/4 tommer tyk og leveres i bredder spænder fra 1 1/2 inches til 7 inches lang. Nogle speciale producenter gør endnu bredere produkter, men de er ualmindelige. Det er typisk naglet til en krydsfiner undergulvet; Hvis dit hjem har et betonfundament, vil en egnet substrat skulle være installeret først. Fordele ved dette system er, at træet er tykke og holdbare, og kan tilpasses enhver plet farve eller afslutte sheen. Ulempen er, at det kan være meget nasset og gang forbruger.

Prefinished træ gulve

Prefinished gulve leveres i en bred vifte af farver og størrelser, og fås også i forskellige tykkelser. Fordelen ved denne type af træ er, at det kan installeres over enhver subflooring med minimal forberedelse. Derudover fordi slibning og efterbehandling processen opstår på fabrikken, er jobsite holdt meget renere. Det er også en hurtig installationsproces, med mange gjort i en dag eller to med møblerne flyttede tilbage på toppen af gulve efter afslutningen.

Manipuleret træ

Manipuleret gulvbelægning generelt kommer prefinished, og opbygningen er svarende til krydsfiner. Det øverste lag er farve og arten af det træ, du vælger, mens de underliggende lag består af birk eller fyrretræ. De strukturelle dele er limet sammen ved hjælp af en cross-grain tilgang, der tilføjer formstabilitet. Ved at udnytte lettere og billigere woods for disse lag, er omkostninger og samlede vægt af produktet reduceret. Denne type af Gulvbelægning kan limes eller naglet ned, og er som regel dyrere end andre sammenlignelige gulve systemer.

Laminatgulve

Laminat gulve er ikke hårdttræ, per se, men det er så forbundet med trægulve, det skal løses. Oversiden af laminat er faktisk plast, men ofte færdige til at ligne træ gulve. Det har en lagdelt opbygning som manipuleret gulvbelægning, men de underliggende lag er spånplader eller andre billige materialer. Det kan installeres over noget undtagen tæppe og er normalt sat som et flydende gulv. I denne type af installation er baseboard omkring kanterne det eneste sikre gulvbelægning på plads. Dette er en meget billig gulv system, ofte annonceres for 99 cents pr. kvadratfod.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com