Induktion Heater for maling fjernelse

August 5

Når du bruger en induktion heater til at fjerne maling, opvarme du malingen indtil det bobler og mister sin forbindelse med overfladen under det. Efter anvender en induktion heater, er malingen derefter let skrabes. Det er stort set den samme proces, der sker, når solen weathers maling off side af et hus. Det er bare kogt ned til et par sekunder.

Udstyr

Selvom du kan købe industriel induktion maling flyttefirma, er de dyrere end de fleste boligejere ønsker at tilbringe for et casual maleri projekt. Du kan dog være stand til at finde nogle enheder til rådighed til leje, ligesom andre tungt udstyr. Det er muligt at bruge en varmelampe til at opnå den samme omtrentlige effekt, men det kan være en alvorlig brandfare og anbefales ikke.

Grundlæggende brug

Hold induktion heater tæt på den malede overflade. De fleste induktion varmeapparater leveres med styreskinner at indstille mod overfladen. Disse vil holde ovnen i den rette afstand. Flytte det langsomt på tværs af den malede overflade, opholder sig mere end ét punkt længe nok til at boble i maling, men ikke at svide det. Når du har behandlet en del af overfladen, fjerne maling med en standard maling skraber.

Sikkerhed

Bære beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske mens du bruger en induktion heater. Varmen kan frigive røg, der er giftige eller irriterende for øjnene og lungerne. Opretholde god ventilation, uanset hvor du arbejder for de samme grunde. Fordi du har at gøre med et varmt objekt, bære lange bukser samt en Langærmet trøje og handsker til ekstra beskyttelse.

Fjernelse

Spredes en engangsklud drop på jorden under hvor du arbejder. Hvis arbejder med tyk eller flere frakker af maling, kan du overveje at bruge en havearbejde tarp snarere end de tyndere engangs maling fangere. Gøre det muligt malingen til at falde på den dråbe klud. Når du har fjernet alle malingen, løft hver kant af dråbe klud til at ryste fyldte mod midten. Rulle og Pak den dråbe klud som en burrito. Før bortskaffelsen af din fyldte, tjekke lokale ordinancer mod slags maling du har, så du kan dumpe det sikkert og lovligt. Visse former for maling, især ældre maling, er yderst giftige og deres bortskaffelse er stærkt reguleret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com