Induktion vs infrarød kogeplade

January 14

Induktion vs infrarød kogeplade

Infrarød, induktion og andre glat overflade cooktops repræsenterer sådan en stor forbedring, US Department of Energy har skabt en ny kategori til at evaluere dem. Begge repræsenterer en forbedring over konventionelle komfur toppe, og endnu større fordele forventes som teknologiske fremskridt.

Induktion Cooktops

Induktion komfur tilberede mad ved hjælp af elektromagneter til varme gryder i stedet for at anvende varme til gryder. Induktion cooktops er meget energieffektive, som ingen varme er tabt mellem madlavning overflade og pot, giver hurtig respons tid og temperatur kontrol. Som en ekstra fordel, fordi disse cooktops ikke får hot, reducerer de risikoen for køkken forbrændinger. Desværre, de fungerer på denne måde kun med ferromagnetisk materiale og ikke med aluminium eller keramik madlavning fartøjer.

Infrarød cooktops

Infrarød cooktops er lavet af halogenglødelamper i en korrosion-beskyttet metal fad. Lamperne er generelt omgivet af strålende spoler til at give selv varme. Dette overfører varmen til gryden af direkte infrarød stråling. Infrarød cooktops er mere energieffektive end solid elektriske spoler og forventes at fortsætte med at forbedre. De kan bruges med Potter lavet af materiale.

Summation

Induktion og infrarød cooktops er en forbedring over konventionelle solid coil elektriske ovne i, at de er lettere at rengøre og mere energieffektive. Begge har deres ulemper. Infrarød cooktops er mindre effektive end induktion cooktops men kan bruges med alle madlavning fartøj. Induktion cooktops varme ikke op og er mere effektiv men skal en magnetisk-responderende disk mellem overfladen og puljen for Udskiftningsfartoejer friskning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com