Industrielle polstring værktøjer

August 31

Industrielle polstring værktøjer

Med en masse tid og øvelse, kan du reupholster din egen møbler derhjemme mens du stadig få professionelle kvalitet. Én måde at gøre dette lettere er at købe eller leje industrielle polstring værktøjer. Disse værktøjer har bedre præcision, er skarpere og mere holdbare og er generelt mere bekvemt og hurtigere at bruge end almindelige polstring håndværktøj.

Skum kuttere

Amatør møbelpolstrere bruge Savtakkede knive til at skære igennem møbler skum. Fagfolk bruger en automatisk foam cutter. Disse kuttere har en savtakket kniv Skift op og ned til hurtigt skære igennem skum. Fordi knivene er skarpe og hurtige, skære de en lige linje. De fleste af knivene har en lang klinge, der strækker sig til en firkantet pad. Møbelpolstrere skubbe skum over puden til at skære det eller de guide kniv langs linjen forudtegnede.

Polstring hæftemaskine

Fagfolk bruge en industriel-grade hæftemaskine snarere end en normal korte pistol til at sikre polstring til de møbler ramme. Disse værktøjer fungerer ligesom en korte pistol, bortset fra at de leveres med strøm fra en luftkompressor ikke fra en motor. Denne metode leverer hæfteklammer i møbler rammen hurtigere at oprette en strammere fastgørelse.

Automatisk syle

Syle tillade dig at sy meget tyk polstring materialer såsom læder, lærred eller tyk og nubby sengetøj. Syle gør det også muligt at sy, når du kun har adgang til den ene side af stoffet. Syle har en buet nål, der møbelpolstrere stikke ind i møbler og tilbage op bag det. Automatisk syle maskine hovedsagelig stitch polstring udefra.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com