Indvendig belysning i en bjælkehytte

July 9

Indvendig belysning i en bjælkehytte

Træde ind i en mørk, kan svagt oplyste bjælkehytte være en smule trist og endda en lille smule skræmmende. Fordi bjælkehytter har en betydelig mængde af lys-absorberende interiør træ, er udvikle en belysning strategi før du kan bygge en bjælkehytte vigtigt. Preconstruction belysning planer sikre skjult, elektriske ledninger, flere forretninger, en overflod af naturligt lys og tilstrækkelig belysning. Ældre bjælkehytter har også brug for en kabinelys plan baseret på eksisterende stikkontakter og lamper, undgå tilføjelsen af utiltrækkende synlige ledninger.

Naturlig belysning

Vinduer og ovenlys giver mulighed for at "gå grøn" og spare på utility regninger. Naturlig belysning er ideel til enhver bjælkehytte men især til fjerntliggende hytter uden elektrisk adgang. Store panoramavinduer lysne en kabinen interiør og give naturskøn udsigt. Overvej størrelse, form, antal og placering af windows. Østvendt windows velkommen morgensolen mens vestvendt vinduer bringe i den sene eftermiddagssol. Ovenlys er ideel til belysning af en hytte interiør med lyse sollys og bløde moonlight.

Omgivende belysning

Omgivende belysning giver en rummets samlede belysning i stedet for solen, så klart synlighed for trygt bevæge sig omkring. Forsænket loft lys straks lyse op et værelse med flip en switch. Loftlamper er fås i assorterede rustikke stil, smukt lysende et værelse interiør og forbedre kahyt indretning. Dekorative loftet fans med vedlagte lys giver dobbelt funktioner cirkulerer luften og giver en ideel kilde til fylder rummet omgivende lys.

Opgave belysning

Opgave belysning giver rettet lys nødvendigt at udføre en bestemt opgave, såsom læsning, madlavning eller studerer. Bord og gulv lamper er ideelle opgave lys tilgængelige i assorterede metal, glas og træ baser til at supplere bjælkehytte-stil. Designet til at bruge tre-vejs pærer, gøre lamper god opgave lys, giver mulighed for justering af belysning. Vedhæng eller track lys placeret over køkken øer give målrettet belysning samtidig forbereder eller madlavning måltider. Badeværelse forfængelighed lys og spisestue lysekroner er andre væsentlige opgave belysning.

Accent belysning

Accent belysning føjer drama og interesse til et værelse. Placer en lille halogen spotlight i et værelses hjørne at kaste spændende skygger på loft og vægge. Placere et billede lys over en skattet maleri eller fotografi at skabe en instant omdrejningspunkt. Flimrende lys vækker en varm og hyggelig atmosfære. Væg sconces producere interessante design lavet fra byger af lys sprøjt på tværs af en nøgen væg. Justere en lys lysdæmper, giver reduceret belysning, hvilket skaber en blødere, afslappende stemning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com