Indvendig belysning Tips

February 26

Indvendig belysning Tips

At vælge den korrekte indvendige belysning til dit hjem er et vigtigt skridt i planlægningen ethvert rum. Forskellige værelsestyper opfordrer til en bred vifte af belysning behov. For eksempel, kræver køkken en anden form for belysning end en undersøgelse eller legerum. Evaluering af dit værelse behov er kritiske i valg af effektive lamper og pærer. Belysning valg bør afspejle en balance i funktion, humør og energieffektivitet.

Funktion

Et lampen skal levere belysning skal ikke kun se hvor du skal hen, men passer også opgaver i rum. Værelserne bruges til detalje-orienterede opgaver, såsom et køkken eller garage, har brug for masser af cool, lyse lys. Cool lys giver mulighed for bedre synlighed. Men lyse, cool light er ofte barske og er ikke ønskeligt for roligere områder som et soveværelse eller stue. En undersøgelse kræver en masse bløde, spreder lys og et par af Laselamper lys skrivebord eller tabel.

Humør

Belysning valg bør også tage hensyn en rummets indretning. Velplanlagt belysning skal føje til stemningen. Et værelse med en intim indstilling bør indslag dæmpet belysning, men ikke så mørkt du har svært ved at navigere den. Gulv lamper er nyttige i belysning hjørner af værelserne men ikke inundating rummet. Lysere værelser har en opløftende effekt. Placering af armaturer har også indflydelse på et rum humør. Fremhæve visse vigtige elementer i rummet. Disse kunne være arkitektoniske træk, møbler, kunstværker eller noget du føler fortjener særlig fokus. Sheffield School of Interior Design antyder, skinnende lys gennem blade skaber drama gennem lys og skygger.

Energiforbrug

Ifølge det amerikanske Department of Energy, belysning tegner sig for 11 procent af en typisk husstand energiforbrug. Skifte til en energi effektive pære i nogle af dine værelser sparer anslået 50 til 75% på dine udgifter til belysning. Når det er hensigtsmæssigt for funktion og stemningen i lokalet, kompakt fluorescerende belysning (sparepærer) er mere effektive end glødepærer og de holder længere. CFL pærer er lavet i en række forskellige former, størrelser og lysstyrkeniveauer. Ved hjælp af pærer i områder, hvor energiforbruget er de højeste resultater i de største energibesparelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com