Indvendig soveværelse idéer

October 15

Indvendig soveværelse idéer

Et soveværelse er et sted, hvor du normalt starte og afslutte din dag, så det burde være et hyggeligt sted hvor du kan slappe af og hvile. Et soveværelse design bør være praktiske endnu smukke. Ser man på billeder i blade kan hjælpe med ideer til ting som farver og temaer. Om at designe et moderne eller traditionel master soveværelse eller en gæst soveværelse, er lidt forskning og tid alt hvad du behøver.

Farver

Når du vælger farver til dit soveværelse, uanset om det er til væg og loft maling, bløde møbler eller tæppe, tages hensyn til størrelsen af rummet. Et mindre soveværelse vises større hvis du bruge lyse farver som blege nuancer af grå, grøn eller gul og neutrale farver som hvid, beige og creme. Mørkere farver kan bruges i et stort soveværelse; rødbrune, red eller brown gør rummet føle hyggelige og indbydende. Uanset om du bruger en lys eller mørk farve til dit gulv - fliser, laminat eller hårdttræ--gør også en forskel i udseendet af soveværelset.

Møbler

Naturligvis, dit soveværelse skal have en seng, og det bør stå i forhold til størrelsen af rummet. Det ville ikke være ideel til at placere en dobbeltseng i et stort soveværelse. Ved hjælp af en seng med hovedgærde kan tilføje visuelle interesse for et værelse. Hvis pladsen tillader det, skal du placere et sengebord på begge sider af sengen. For en eklektisk føler har tabellerne ikke til at matche. Hvis der er tilstrækkelig plads mellem foden af din seng og væggen, kan du placere en bænk, to polstrede stole eller to fodskamler i slutningen af sengen. Andre møbler, du kan bruge til at designe dit soveværelse er en reception, sminkebord, underholdning opbevaring, en garderobe og en kommode.

Sengetøj

Hundredvis af forskellige slags sengetøj er til rådighed for dig at vælge imellem. Sengetøj leveres i udskrifter og solide farver og materialer som bomuld og linned, og der er ingen rigtige eller forkerte print til at bruge. En ting du kan gøre er mikse og matche sengetøj, såsom at bruge én farve til dine plader og en anden for din pudebetræk. Du kan også mikse og matche mønstre såsom florals med striber eller prikker med dækkende farver. For at samle designet, svare til print eller farve, som du bruger til dit sengetøj med vindue behandlinger.

Vindue behandlinger

Hvis du ønsker en masse solen at indtaste værelset, bruge lutter gardiner, og hvis du ønsker mere privatliv, vælge tunge brokade gardiner. Brug dekorative stænger, kan korsblomster og tiebacks bidrage til dit værelse design. Skodder og persienner i et soveværelse giver dig mulighed at kontrollere mængden af lys i rummet. Hvis du har mindre vinduer, kan du bruge bambus nuancer, romerske nuancer eller rullegardiner, som gør det muligt at styre lyset i rummet ved at trække dem op eller ned. Hvis du bruger trykt stof, skal du bruge små prints for små vinduer og store udskrifter for store vinduer til at holde udseendet forholdsmæssige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com