Indvendige farve ordningen rhus

April 19

Indvendige farve ordningen rhus

Der er tre grundlæggende strategier, du kan bruge til at udvikle et farveskema til en udsmykning projekt. Du kan bruge en monokromatisk ordningen, en tilsvarende ordning eller en supplerende ordning. Overholde principperne for en specifik ordning vil hjælpe dig med at udvikle en sammenhængende design.

Monokromatiske

En monokromatisk farveskema bruger et interval af værdier af én farve i hele rummet. Fordelen ved en monokromatisk ordningen er stramt fokus; ental farven bringer øjeblikkelig enhed til et værelse. For eksempel, hvis du vælger grøn for et værelse, kan din farveskema variere fra skov grøn til havet grønne til en cremet grøn. Din vægt i design ville være på teksturer og lys. Nøglen til en monokromatisk farveskema er at få den rette balance af værdier. Bruge mid-range nuancer for de fleste møbler og bringe i mørkere og lysere nuancer for vægt og tilbehør.

Analoge

Når et farveskema bruger tre, fire eller fem farver, der støder op til hinanden på farvehjulet, er det en lignende ordning. Et eksempel er en orange, gul-orange og gule farve ordningen. Som de monokromatiske ordningen, kan varierende værdier bruges til at undgå stagnation. En vellykket analoge ordningen bør have én dominerende farve og én farve af sekundær betydning. De resterende farve eller farver er bragt ind som accenter gennem tilbehør. I en ordning ved hjælp af orange, gul-orange og gul, kan gul-orange dominere i stof mønstre og vindue behandlinger, med orange bruges i faste stoffer og gul i tilbehør og som en central farve i illustrationen.

Supplerende

Når du bruger to dominerende farver, der er modsat hinanden på farvehjulet, kaldes design en komplementære farve ordningen. Rød og grøn, gul og lilla, orange og blå er alle komplementære farve ordninger. Som altid, skal du bruge forskellige værdier for dine farver til at holde strømmen af design flytter. Komplementære farver præsentere en visuel kontrast. Gjort med succes, kan et rum være levende og livlig. For at opnå denne visuelle vivaciousness, tillade én farve til at dominere, ved hjælp af en bred vifte af værdier for at farve hele. For din komplementære farve, holde farve fokus stram ved hjælp af kun to eller tre værdier for den pågældende farve. Bringe det ind i væggen farve og tilbehør. Denne ubalance, underligt nok, bringer balance til farveskemaet.

Kontrast

I enhver farveskema, du kan bruge, bringe i et element, som står i skarp kontrast. For eksempel, i en grøn monokromatiske ordningen, vil en rød vase tilføje punch til rummet. I en tilsvarende ordning ved hjælp af røde og gule farver, vil et tæppe med et strejf af blå i mønsteret lette varmen i farverne. Den supplerende ordning, skal du vælge en farve, der sidder mellem to på farvehjulet. Hvis du bruger rød og grøn, bringe i en punch gul eller lilla i pyntepuder eller illustrationer. Kontrast fungerer som eye candy.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com