Indvendige kolonne ideer

March 26

Indvendige kolonne ideer

Indvendige kolonner er traditionelt malet hvide og tilføje en ekstra arkitektoniske element til et hjem. Kolonner kan være faux malet og forskønnet ved hjælp af en bred vifte af maling og puds applikationer. Finish kan variere i farve, tekstur og anvendte materialer.

Marmor

Male kolonner til at ligne faktiske marmor, ved hjælp af en fjer, grævling pensel og svampe til at efterligne venerne i faktiske marmor. Skabe dybde og dimension ved at anvende en glasur og maling blanding af 1 gallon glasur til 1 kvart maling.

Gips

Gælde kolonner til at give udseendet af falske sten gips. Anvende gips i hånden med ruller eller en murske. Male kolonnerne en solid farve, eller anvende en colorwash. En colorwash er en kombination af maling og glasur; når føjet til stenen falder glasur ind i pitten og sprækker af gips arbejde, at skabe et look, der ligner rigtige sten.

Væv teknik

Silkepapir anvendes til kolonner giver udseendet af rige læder. Først rive silkepapir i organiske former. Med en klar sealer, anvende væv med en rulle. Tissue-papir vil naturligvis rynke. Når papiret er levet op til kolonnen, Lad tørre i 24 timer. Afslutte kolonnerne ved at tilføje en base coat i mørk brun. Ekstra dybde, en blanding af sort maling og glasur kan tørres på med en klud eller bruge tørre-på bronze maling til en metalliske glitre.

Metallak

Metallak kan give kolonner et mere nutidigt look. Først male kolonnerne en mørk farve; sort eller brun fungerer bedst. Du nødt til at anvende flere lag af metallisk maling, da det er ekstremt gennemsigtigt. Du kan rulle på maling eller spray det. Altid sørg for der er tilstrækkelig belysning i rummet for korrekt afspejler metallisk kolonnen.

Venetiansk gips

Venetiansk gips er anvendt i flere tynde lag, hvilket resulterer i en endelige udseende af meget reflekterende poleret sten. De pudsede look tager tre til fem frakker. Slutpuds, når tørret, er stærkt poleret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com