Indvendige Rag maleri

February 14

Indvendige rag maleri er en faux finish metode. Lift-off idé er grundlaget for denne metode. Du først anvende en base coat. Efter at male du på glasur. Mens du stadig våd, skal du fjerne glasur i mere eller mindre tilfældige metode. Pouncing er et andet ord for denne teknik. Du let tryk på (eller kaste) et stykke materiale ind i den våde glasur. Resultatet er en dejlig finish, som kan se tekstureret eller alderen. Det er en proces, bedst opnås med en arbejdskollega. Det er ikke nemt at holde med våd glasur ansøgning og pouncing på samme tid mens arbejder solo.

Instruktioner

•Beskyt overflader ikke skal males. Anvend tape på grænseområderne, og lægge dropcloths på gulve eller over stående stykker.

•Drej på en frakke af satin maling. Dette er din underuld. Du kan vælge enhver farve du ønsker, men off-white er en norm. Børst områder ikke kan nås af roller. Lad det tørre.

•Mix din glasur. Hæld nogle glasur i beholderen. Tilføje din farvetone. Rør godt. Nuancen kan også være enhver farve efter eget valg. Varm orange er godt for en hjemlig effekt. Køligere farver ser mindre naturligt, men giver mere gnist.

•Begin at anvende glasur. Rul det i firkanter. Felterne bør være omkring 3 fødder på en side. Male på utilgængelig områder med børsten.

•Start til rag off glasuren før det tørrer. Det er hvor teamwork hjælper. Man kan rulle og den anden rag off. Bruge en flok klude i en bold. Trække ud lint eller streng. Disse kan blive hængende i glasuren. Ostelærred virker så godt. Ryste det ud først; Dette vil slippe løs lint.

•Skub rag bold ind i glasuren forsigtigt. Gentag alle over den våde glasur. Som klude får tykke med fugtig glasur, erstatte dem. Flere ragging skaber en blødere effekt. Mindre glasur løftes af, jo mere vil du se de resulterende kontrast mellem grundmaling og glasur.

•Fortsæt indtil du er færdig med væggen. Don't stop i midten. Hvis glasuren tørrer, kan det efterlade en linje, der vises, hvis du kommer tilbage og gøre anden halvdelen af en mur. Arbejde indtil du når et hjørne eller krølle i en væg eller overflade.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com