Indvendige rum maling farver

January 26

De farver, du vælger at dekorere indvendige af dit hjem kan sige en masse om dig eller din sindstilstand. Dristige farver indikerer en personlighed, der er villige til at udfordre konventionel tænkning. Neutrale farver er foretrukket af dem, der søger en stabil tilstand af bevidsthed bebyrdet med behovet for at chok. Da interiør maling farver kan bliver en erklæring om din psyke, opmærksomme på den farve, du vælger.

Harmoni

Harmoni er nået, når du bruger maling farver, der er den samme nuance eller mætning. Lykke synes at udstråle fra et værelse, malet med levende nuancer af gul. Mens fladt gul kan blive overvældende, brug af effekter som sponging eller ragging giver gule en stoflige dimension, der giver varme og harmoni i hele lokalet.

Mønstre

Mønstret maling farver på væggen kan fordoble effekten af ændringen. Placer mønstre med stencils eller gummi stempler. Mindre lokaler kan håndtere alle fire vægge malet i en travl mønster mønstre i et større rum kan være en smule for meget. En interessant udfordring er at adskille væggene med stol rækværket, og male et meget travlt over rækværket og en dæmpet mønster som plaid nedenfor rækværket. Bruge farver, der er mere levende over rækværket end nedenfor.

Beroligende Blues

Blå er en favorit farve til værelser, måske på grund af dets beroligende virkning. Blå er også valgt for sin enorme opbud af nuancer og differentiering af hue. Den beroligende fornemmelse af at være omgivet af blå farve gør det et ideelt valg for en familie spillerum til at afværge manisk angreb over grund. Blå er også gode til soveværelser, giver de beroligende comedown fra belastninger af dagen.

Striber

Et værelse med vinkler, som et loftsrum kontor med kvistvinduer, kan komme til live med striber. Bruge farver som limegrøn, rødt og orange til at male brede striber. Striber giver dig mulighed for at bruge en farve, der er overvældende hvis bruges til fast flad maling job.

Plaid og Tartan

Farve din indvendige vægge plaid eller tartan. Du kan bruge tape til at skabe perfekt symmetriske striping effekter, der Krydsmønster hinanden til form en plaid eller tartan mønster.

Horror Express

Tage en chance på lyse varme farver som slik æble rød og sunrise orange. Forfattere af "Kreative mellemrum" foreslå at kigge til instruktør Francis Ford Coppola's version af historien, Dracula med vægge, der giver den stribede udseende af en uhyggelig solnedgang himmel. Streak dine vægge med en blanding af blod rød, sunrise gul og solnedgang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com