Indvendige Stair komponenter

October 16

Indvendige Stair komponenter

Indvendige trapper indtager en plads i forgrunden i mange hjem. Trappen give ofte besøgende den første glimt af et hjems overordnede stil. De ikke kun tilføje arkitektonisk interesse, trappen giver adgang til øverste etager. Som et centralt strukturelle element i hjemmet, skal indvendige trapper være designet til at opfylde beboelsesejendom krav. Om redoing eller bygge nye trapper, vil vel vidende, navne og funktioner af indvendige stair komponenter hjælpe boligejere lette byggeprocessen.

Slidbane

Trappe slidbaner repræsenterer de vandrette flader trådte på at stige op og stige ned en trappe. Formelle trapper har typisk en dekorativ starter trin. Denne indledende trappetrin kommer i en afrundet eller buet form at sætte den ud fra de andre trappetrin.

Landing

Landing har et meget større areal end regelmæssig trappetrin. Det tjener som et knudepunkt for retning ændringer i en trappe. Landing giver en rigelig plads til klatrer at slå komfortabelt og bestige det næste fly. Landing størrelse plads til bredden af det foregående og efterfølgende trappe fly.

Riser

Stødtrin, den vertikale element af trappe, giver en stigning i højde fra en slidbane til næste. Åbne eller flydende trapper har ingen riser, giver trappen et rent, moderne udseende. I dette tilfælde tillægger slidbaner en center transport eller væg ved hjælp af en cantilever system.

Stringer

Diagonal boards, kendt som stringere, Fastgør til hver side af en trappe. Savtakket form af stringere understøtter tabicas og slidbaner i trappe-systemet.

Laserhegn

En række lodrette balustre, almindeligvis kaldet spindler, strækker sig over længden af trappen. Balustre udvide op fra slidbaner og støtte gelænderet. Disse rundt, vendte dekorativt eller square stillinger linje yderkanten af trappe.

Newel indlæg

Newel indlæg, genkendelige ved deres betydelige størrelse i forhold til balustre, har navne baseret på specifikke trappe positioner. Newel indlæg ligger i bunden af en trappe er benævnt "nummer et post." Udtrykket "starter post" betyder den øverste newel. Landing newels henvise til dem, der ligger på landinger. Prydplante korsblomster cap ofte newel indlæg.

Håndliste

En Håndliste understøtter når klatring op og ned ad en trappe. Det skråninger i den samme vinkel som trapper, hviler på toppen af balustre. Håndliste stik kaldet servitutter og goosenecks tillægger Håndliste på landinger til at rumme en ændring i jernbane højde og vinkel.

Balustrade

En balustrade består af en serie af balustre, newels og den understøttende Håndliste. Balustraden fungerer som en barriere for at forhindre skade og falder for personer navigere en trappe. Rækværker kan være meget dekorative eller strengt funktionelle.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com