Indvendige sten eller mursten finer indstillinger

March 23

Indvendige sten eller mursten finer indstillinger

Husejere og designere ens præmie udseendet af sten til at forbedre interiør, for sin permanens og sin naturlige, brogede tone og tekstur. Dog kan bruger sten på en eksisterende indvendige væg, gulv eller pejs ikke være praktiske. Ifølge BobVila.com, "ikke kun er materialet dyrt... vægten har støttes strukturelt." Sten finér gøre en ideel løsning, som de er overkommelige, lettere i vægt og enklere at installere.

Stablet sten paneler

Stablet sten finer paneler efterligner udseendet af stablede sten overflader i dit hjem interiør. Mange stablet sten finér er udformet af kampesten, ledgestone eller kvartsit sammensætning og kommer i en bred vifte af farver og mønstre, herunder mursten finer paneler. Den resulterende look er ikke umiddelbart kan skelnes fra vægtige sten installationer. Moderne teknik giver mulighed for mere attraktive finer konstruktion hjørner end det var tidligere muligt, ifølge BobVila.com. Stablet sten paneler fås i lejligheder og hjørner: Flats er anvendt på den flade del af væggen, og hjørner matche din hjørne konstruktion. Mange leverandører vil custom-cut paneler til dine specifikationer.

Brolæggere

Selvom asfaltudlæggere er oftest bruges udendørs, kan du installere dem for indvendige gulve samt. Faktisk kan beskæftiger det samme Gulvbelægning fra din gangbro eller på terrassen i din post eller gangen låne en følelse af indoor-outdoor kontinuitet til dit hjem design. Asfaltudlæggere er typisk tykkere end finer paneler eller fliser, som de er konstrueret til at bære mere vægt. De er dog stadig mindre dyrt og nemmere at installere end fuld størrelse sten. Brolæggere er tilgængelige i 8 - til 24-tommer firkanter; Du kan vælge at bruge større kvadrater for din indkørsel og mindre på din døråbning og/eller forhallen område. Håndlavede eller maskinfremstillede, fliser kommer i mange farver og er typisk tilgængelige på home-forbedring butikker, speciale detailhandlere og grossister, online og off.

Sten fliser

En anden måde at sikre udseendet af sten uden sin dermed forbundne omkostninger og vægt er at bruge sten flisebelægning. Fliser er typisk rektangulære og let, der er fastsat ved en tiler, i modsætning til en mason. I nogle tilfælde fliser kan vise sig mere praktisk end paneler, især hvis du bruger dem i små rum eller omkring en pejs. Sten fliser er tilgængelige i quartz, skifer, granit eller marmor, blandt andre typer, i en lang række farvevalg, fra bleg beige til næsten hvid, blå, grå og nuancer af brunt. Du kan finde sten fliser på home-forbedring eller speciale detailhandlere og grossister, og online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com