Info om Outlet placering for en elektrisk vifte

August 30

Info om Outlet placering for en elektrisk vifte

Den National Electric Code sætter standarder for installation af ledningsføring for elektriske komfurer og 240V afsætningsmuligheder. Mens ingen krav findes for en bestemt placering på væggen, skal hver række outlet opsige inden for 6 fod af hvor vifte vil blive permanent placeret. Det er derfor en 6-fods ledning er den længste du kan købe, når du installerer en vifte.

NEC koder

Ud over den 6-fods regel, NEC mandater en dedikeret kredsløb for den elektriske rækkevidde, og at 240V beholderen være firestrenget på alle nye og remodeled boliger. Den dedikeret kredsløb sikrer, at rækken modtager sin fulde magt fra det elektriske system uden en anden appliance uheld dræning nogle væk.

Hotwiring

Afhængigt af fabrikantens anbefalinger, kan El-komfur også være hot-wired direkte ind i det elektriske system og omgå en beholder og plug alle sammen. Samme 6-fods reglen gælder fra afstanden til komfur hvor ledninger er følgeskab. Hot-wiring arbejder med enten en tre-ben eller fire-ben 220V elektrisk system.

Brandfare

Elektricitet mister energi som det bevæger sig langs ledninger, som er udtrykt i varmen. Jo længere afstanden, jo højere den samlede energitab bliver, men fordi afstanden er større, varmen er spredt ud mere. Fordi magt behov for et komfur er så betydelige, findes 6-fods-regel. Hvis energi er tabt fra at skulle rejse videre til apparatet, øger risikoen. Ekstra lodtrækningen af energi langs den ledning, der er nødvendige for at kompensere for den manglende del af energi ville blive nok til at oprette en brandfare.

Andre apparater

Alle 220V apparater, herunder klimaanlæg, ovne, varmt vandvarmere, boblebade og tørretumblere, er underlagt den 6-fods regel. Den samme standard elektriske kode, passer om fire - eller tre-strenget, dem alle. Du kan købe en kortere længde end 6 fod, men ikke en længere horisont eller en udvidelse til en. Hvis du har en uoverensstemmelse mellem tre - eller fire-strenget outlet med en ledning med et forkert antal stikben, er det kun fem minutters opgave for den gennemsnitlige gør det selv-person til at ændre i ledningen så den passer til stikkontakten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com