Information om Fisher & Paykel Smart Drive vaskemaskiner

April 24

Fisher & Paykel vaskemaskiner med funktionen "Smart Drive" omfatter EcoSmart og Aqua Smart modellerne. Smart Drive system omfatter sensorer, der overvåger bevægelsen af belastningen under vask og justerer omrører i overensstemmelse hermed for at forøge eller formindske bevægelse. Disse vaskemaskiner har flere andre brugervenlige funktioner.

EcoSmart vaskemaskine funktioner

EcoSmart vaskemaskine med Smart Drive system har fem vaske cykler, en børsteløs motor og et elektronisk system uden bælter, remskiver, bremser eller koblinger. Vaskemaskinen vil automatisk korrigere en ubalanceret belastning og styrer temperaturen blanding kammer. Der er fem vask temperaturstyring og fem manuelle vandstand.

EcoSmart vaskemaskine specifikationer

Designet til at reducere samlede energi og tid, EcoSmart vaskemaskinen bruger 24 procent af den traditionelle energi, der anvendes i en typisk vaskemaskine og sparer op til 30 procent samlet tid og energi. Maskinen er 55 inches høj med låg åbent, 25 inches lang og 25 inches dyb.

AquaSmart vaskemaskine funktioner

Som med vaskemaskine EcoSmart har Fisher & Paykel AquaSmart maskine en automatisk ud af balance korrektion system og kontrolleret temperatur blanding kammer. AquaSmart skive har tre spin hastigheder, en automatisk lint bortskaffelse enhed, vand saver funktion, sættetid funktion og 19 forskellige cyklusser.

AquaSmart vaskemaskine Specs

AquaSmart er dybest set den samme størrelse som EcoSmart skive, med en højde på 55 og ½ inches med låg åbent, en dybde af 25 inches og en bredde på 25 inches. Vaskemaskinen er 3,1 kubikfod i kapacitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com