Information om Hemlock træer

September 3

Af hemlock er et stedsegrønt nåletræ træ af kølige klimaer, med fire af de 10 anerkendte arter af hemlock vokser i dele af Nordamerika. Hemlocks har en bred vifte af dekorative anvendelser, og arten har den ekstra attraktion vokse i skygge eller fuld sol, der tillader dem at vokse i forskellige steder. Hemlocks er ikke svært at genkende i naturen på grund af placeringen på grenene woody kegler udvikle.

Geografi

Den østlige hemlock (Tsuga Canadensis) vokser fra New Brunswick og Nova Scotia sydpå gennem nordlige Georgia og som langt mod vest som nordlige Wisconsin. Carolina hemlock (Tsuga caroliniana) har en meget mindre distribution, forekommer i naturen i Blue Ridge Mountains fra Virginia til nordlige dele af Georgien. De to andre nordamerikanske hemlocks er arter af vestkysten, med vestlige hemlock (Tsuga heterophylla) og mountain hemlock (Tsuga mertensiana) vokser fra Alaska syd gennem Oregon og Californien, henholdsvis.

Identifikation

Hemlocks funktion hængende toppe, flad og kort nåle, der tillægger kvist via en lille stilk og en yndefuld pyramideformede form. Nærlæsning af en hemlock kvist vil afsløre, hvad der synes at være lille woody "puder" hvorfra Nålene vokser. Hemlock's kegler er ovale til aflange og udvikle på spidsen af branchlets.

Størrelse

West Coast hemlock arter opnå større højder end de to østlige former. Den vestlige hemlock opnår almindeligt højder mellem 100 og 150 fod, og webstedet Nearctica rapporterer, at 200-fods høje træer af denne art findes. Mountain hemlock, kan mens ikke så høj som sin fætter, vokse til at være nogle 100 fødder høj. Den østlige hemlock gennemsnit mellem 50 og 70 fod høje, med nogle i stand til at 100 fødder i den perfekte ramme. Carolina hemlock er den mindste af de amerikanske hemlocks, med mest i området 40 - 50 fod høje.

Voksende Hemlocks

Cool områder, at funktionen fugtig jord, der har fremragende dræning vil bringe bedst ud af en hemlock træ. Tørre pletter og varmt klima ikke mesh med Skarntyde, som også vil klare sig dårligt i forblæste landestandarder og hvor luftforureningen er fremherskende. Af hemlock vokser i fuld sol, men det vil også gøre godt i skyggen. Træet har brug for plads til at sprede sig ud, især i bunden hvor lave grene kan udvide udad. Som hække, hemlock bør beskæres og formet i foråret.

Overvejelser

Af hemlock er en del af fyrretræ familie, med dens slægtninge er træer fyrretræer og graner, graner og larches. Hemlock træer har mørke grå eller brunlig bark, der er generelt ret tyk. Hjorte vil spise bark i vinter, og på et tidspunkt hemlock bark var en vigtig kilde til tannin, der er integreret i fremstilling af læder. Den østlige hemlock har flere levedygtige sorter, med nogle perfekt til hække, andre små nok for rock haver og forskellige former, der kommer i en grædende form.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com