Information om køkkenet Extractor Fans

February 10

Information om køkkenet Extractor Fans

De fleste moderne køkkener er udstyret med en slags køkken emhætte. Disse enheder er ikke bare meget funktionelle, men kan være en attraktiv del af køkkenet udsmykning ordning. Udsugnings behøver ofte ikke at være installeret eller udskiftes, men at vide lidt om køkken extractor fans kan hjælpe med valg og installation gå mere jævnt, når tid kommer.

Beskrivelse

Køkken extractor fan, undertiden omtales som en udstødning fan, er en stor fan, der monteres direkte over køkkenet komfur. Ventilatoren er indkapslet i en metal kasse - eller klokke-formede baldakin kaldet en række hætte og er normalt knyttet til en udstødning aftræk, som også skjult af vifte hætte. Vifte hood tjener primært til at forbedre funktionen af fan og at skjule grimme fans og ventilationskanaler; en attraktiv hood kan dog også tilføje farve og karakter til et køkken.

Formål

Et køkken emhætte har et vigtigt stykke arbejde at gøre: det skal udarbejde alle de røg og dampe oprettet under madlavning og distribuere dem andre steder. Der er ikke nogen lille opgave, som køkken dampe består af ikke bare vand dampe fra kogende, men også forstøvet olie og fedt fra stegt og sauterede fødevarer. Nogle køkken varebiler introducere frisk luft ind i køkkenet mens du samtidig fjerner røg og dampe. Køkken extractor fans er designet til at reducere den mængde luftfugtighed og olie i luften for at forhindre dem fra snavs og skadelige køkken overflader.

Typer

De mest almindelige typer af køkken extractor fans er updraft fans, bordemfang fans og nonvented udstødning fans. Updraft fans er den mest populære blandt disse typer, og fordi de udnytte den opadgående bevægelse af køkken dampe, de er meget effektive. Updraft fans er nemmere at installere end bordemfang fans, fordi klimaanlæggets er installeret i vægge og lofter, snarere end gennem gulve. Bordemfang fans tvinge dampe ned til udluftning, der er normalt placeret under aftræk, ofte i bunden af et skab eller på gulvet. Nonvented fans cirkulere køkken dampe; men mangel af kanalsystem betyder dampe ikke kan fjernes.

At vælge en Fan

Overveje budget, brug og køkken layout, når du vælger et køkken emhætte. For de fleste hjem køkkener, en variabel hastighed extractor fungerer godt og fungerer forholdsvis roligt. En stor kapacitet fan er et mere hensigtsmæssigt valg for et køkken, der får kraftig brug eller installation over en køkkenø. Når køkken layout eller mangel på plads forhindre overhead klimaanlæggets, kan bordemfang fan være den eneste levedygtige mulighed; dog, en hjem forbedring ekspert kan tilbyde rådgivning om hvilke fans til at købe.

Installation rådgivning

Måle din madlavning overflade og sørg for den hood, du har valgt er mindst lige så bred som den madlavning overflade. Læs og Følg fabrikantens anvisninger før du begynder installationen. Installere smooth-walled, metal kanalsystem i som lige en linje som muligt fra blæseren til ydermur hvor røg og dampe vil være udluftes. De færre bøjninger der er i klimaanlæggets, jo bedre aftræksluftsystemet vil fungere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com