Infrarøde varmeapparater versus kvarts eller keramiske varmeapparater

August 1

Infrarøde varmeapparater versus kvarts eller keramiske varmeapparater

Hvis du i øjeblikket opvarmning dit hjem med olie eller naturgas, kan du være på udkig efter metoder til at spare et par energi dollars hver måned. Stigende energiomkostninger har mange boligejere farende ud for at købe supplerende elektriske varmeapparater i troen på at sænke termostaten og ved hjælp af en infrarød, keramik, eller kvarts varmelegeme i visse værelser vil spare penge. Vil det? Og hvis så ville et infrarødt varmeapparat udkonkurrerer en keramisk eller kvarts opvarmningsanlægget?

Hvordan de virker

Alle typer af elektriske Rumopvarmere omdanne elektrisk energi til varme. Keramik og kvarts varmeapparater distribuere deres varme ved konvektion, der opvarmer luften og cirkulerer den rundt i lokalet. Infrarøde varmeapparater overføre termisk energi via elektromagnetiske bølger, som er absorberet af mennesker og genstande i deres vej, skaber varme.

Infrarøde varmeapparater

Infrarød Rumopvarmere til hjemmet udsender langbølge infrarød stråling, som rammer en solid i nærheden objekt og konverterer stråling ind i varmen. Infrarød absorberes ikke af den luft, som det rejser. Med infrarød varme, er varme instrueret og koncentreret, hvor det er virkelig nødvendigt, så infrarøde varmeapparater er bedre på målrettet eller fokuseret varme. Infrarøde varmeapparater er energieffektive, har ingen bevægelige dele, varme meget hurtigt, er tavse og er upåvirket af kladder.

Hvis du sidder på ét sted i en tidsperiode, vil et infrarødt varmeapparat rettet i din retning være et godt valg.

Kvarts og keramiske varmeapparater

Konvektion ovne bruger elektricitet til at opvarme en metal-spole, et kvarts rør eller en keramisk kerne. Luften nær ovnen er varmet i processen og ved hjælp af enten naturlig eller fan-induceret konvektion strømninger, cirkulerer i hele lokalet. Kvarts og keramiske elementer er ry for at nå højere temperaturer med mindre input energi end deres metal-spole modparter og dermed siges at være mere effektiv.

De arbejder godt for at give samlede varme i en (lille) lukkede rum. I alle modeller cirkulerer varmet luften ind i stuen, at øge den omgivende temperatur til det punkt, etableret af termostaten, og derefter lukke, indtil temperaturen falder.

Hvis du er bevæger sig rundt i et værelse, eller hvis der er flere mennesker i rummet, vil en kvarts eller keramiske konvektion radiator være et godt valg.

Er de sikker?

Rumopvarmere, både infrarød og konvektion, er meget sikker, når den anvendes i henhold til producentens retningslinjer. De fleste har sikkerhed egenskaber bygget at beskytte mod almindelige farer, såsom overophedning eller vælte. De bør stadig, aldrig overlades kører hvis boligejer er væk, bør aldrig være tilsluttet en forlængerledning og bør anvendes kun i værelserne udstyret med røgalarmer. Altid kigge efter en vandvarmeren, der er forsynet med et stempel for godkendelse fra en selvstændig afprøvning selskab som Underwriters Laboratories.

Hvad med disse højeffektive påstande?

Nogle producenter hævder, at brugerne af deres vare kan skære deres varmeregning i halv. Ja, men du vil være ekstremt koldt i ethvert rum, hvor ovnen ikke bruges. Du bør altid være på vagt over for overdrevne påstande fra rummet varmelegeme fabrikanter, der hævder, at ekstraordinære besparelser fra deres produkt. Gøre nogle forskning. Nogle ovne er klart mere effektiv end andre, men ingen kan overvinde fysikkens love.

Du kan spare penge ved hjælp af en elektrisk plads varmelegeme, medmindre du tænder dit centralvarmesystem af mange grader og bruge en plads varmer for at varme kun et lille område.

Forvente priser for bærbare Rumopvarmere til at variere betydeligt, afhængig af funktioner og konstruktion. Forvente at skulle betale mere for veldesignet, effektive ovne og dem fyldt med funktioner. Uanset om du betale titusindvis af dollars eller hundredvis af dollars for en plads varmelegeme, hvis det bruger 1500 Watt, du vil få den samme mængde varme, og du vil betale de samme omkostninger pr. time for brugen. Ingen magi der.

Hvordan man beregner din energi omkostninger

Du kan bruge denne formel til at estimere en plads heater energiforbrug:

Effekt af opvarmningsanlægget---timer brugt pr. dag ÷ 1000 = daglig kilowatt-time (kWh) forbrug

Kig på din elregning til at bestemme omkostningen pr. kilowatt-time i dit område. Ofte er der forskellige priser på peak og off-peak timer. Husk også at varmeapparater udstyret med termostater kan cykle ned under en del af tiden.

For eksempel: dit infrarød, kvarts eller keramiske plads varmelegeme har to indstillinger: 750 Watt og 1500 Watt. Du vælge indstillingen højere og affyre det op til fem timer om eftermiddagen:

1500 Watt x 5 timer pr. dag skik ÷ 1000 = 7,5 kilowatt timer af elektricitet, der anvendes. Hvis din sats er otte cents per kilowatt-time, derefter 7,5 x 08 =.60 (60 cent til 5 timer eller 12 cents i timen). Tip: Natural gas er langt billigere.

Du kan spare penge på varmeregningen om vinteren, men forvent ikke mirakler ved hjælp af en infrarød forbindelse, kvarts eller keramisk varmelegeme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com