Ingen magt i min Frigidaire fryser

April 27

Frigidaire frysere, tilgængelige i opretstående, brystet og konvertible formater, kommer i forskellige størrelser, fra 18 til 25 kubikfod i kapacitet. Frysere har flere muligheder, såsom en låsemekanisme, automatisk afrimning, automatiske underretninger, organisation system, hurtig fryse funktion, belysning og en Energy Star rating. Når fryseren ikke har magt, men kan nogle fejlfindingsmetoder være afgørende for genoprette funktion til enheden.

Temperatur kontrol

Før du går videre til mere seriøse overvejelser om hvorfor Frigidaire fryseren har mistet magten, tage et kig på temperaturstyring til fryseren. Sikre, at kontrolelementerne er indstillet tidligere positionen "Off" eller "0" i fryseren til at fungere. Når temperaturen har været valgt til fryseren, lad 24 timer før fryseren vil helt cool at den indstillede temperatur.

Stikkontakt

En mulig grund hvorfor en Frigidaire fryseren kan miste magt er, hvis det er sluttet til en stikkontakt med en ground fejl circuit interrupter (GFCI). Hvis muligt Flyt fryseren til et andet kredsløb. Du kan også ønsker at flytte andre apparater til en separat stikkontakt og reservere den nuværende afsætningsmulighed for fryseren alene.

Netledningen

Mens mange ejere ikke give meget menes at fryser netledningen, når enheden er installeret, hvis ledningen bliver løs eller unplugged, fryseren vil miste magten. Skub netledningen helt ind i stikkontakten.

Husholdningernes magt

Kontrollere husstand effektafbryder eller sikring, og erstatte eller nulstille efter behov, som er en særlig sandsynligt scenarie, hvis der har været en nylig strømsvigt eller udfald. Frigidaire anbefaler brugen af en sikring med en 15-amp tidsforsinkelse. Kontakt en elektriker for bistand i denne sag, hvis det er nødvendigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com