Ingen magt på en Panasonic mikrobølgeovn

September 3

Ingen magt på en Panasonic mikrobølgeovn

En Panasonic mikrobølgeovn kokke mad hurtigt ved et tryk på en knap. Enheden har en let åbnede døren, et digitalt Kontrolpanel og en udstødning luft aftræk. Nogle enheder kommer selv med en roterende glasplade til at fordele varmen mere jævnt over mad. Mens enheden madlavning, lyser en indikatorlampe. Når den er færdig med sin madlavning cyklus, udsendte en advarsel om korte støj. I løbet af livet af mikrobølgeovnen, du måske en dag finde det uden strøm.

Netledningen

Hvis visningen Panasonic er tom eller ikke svarer til kommandoer, måske netledningen unplugged eller beskadiget. Netledningen fra stikkontakten til at nulstille forbindelsen. Inspicér ledningen fra start til slut for skader, som drenges, nedskæringer eller alvorlige buler. Hvis ledningen er beskadiget, erstatte den. Tillad mindst 10 sekunder til at passere og derefter tilslutte netledningen tilbage i, bekræfter en sikker, lun forbindelse.

Circuit Breaker

Hvis en power cord justering undlader at løse udfaldet, en effektafbryder kan være udløst eller en fuse blæst. Afmonterer mikrobølgeovnen. Åbne kredsløb panel dør til mikroovns udpegede breaker. Om afbryderknappen er ' sprunget ud ' eller ej, nulstille breaker. Åbn sikringsboksen og bekræfte, at alle sikringer er stadig intakt. Hvis mikrobølgeovnen sikringen er sprunget, erstatte den.

Outlet

Hvis en effektafbryder justering ikke korrigere spørgsmålene, kan problemet ligge med en defekt stikkontakt. Mikrobølgeovn netledningen fra stikkontakten til at nulstille forbindelsen. Få en separat elektronisk enhed og sæt dens strømkablet til den samme stikkontakt. Slå den elektroniske enhed at teste afsætningsmulighed for funktionalitet. Hvis enheden ikke tænder, reparere stikkontakten i væggen. Hvis enheden tændes, slå det fra, frakoble den og tilslutte den mikrobølgeovn netledningen igen.

Programmering

Hvis mikrobølgeovnen ikke begynde at lave mad, bekræfte døren er helt lukket, som mikrobølgeovnen ikke vil operere med den dør på klem. Hvis døren er lukket, muligvis et andet program i gang, forebygge opgaven ved hånden. Tryk på "Stop/Reset" for at rydde den nuværende program. Det er også muligt at "Stop/Reset"-knappen kan der er trykket på ved et uheld, derfor stoppe Panasonic fra funktion. Indtast en ny program ind i mikrobølgeovnen, og prøv igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com