Ingredienser til at gøre naturlige insektbekæmpende for udendørs planter

December 12

På grund af øget sundhed og miljøhensyn omgiver brugen af kemiske insekticider, mange gartnere har henvendt sig til brugen af naturlige og økologiske pesticider. Insekticider baseret på urter ekstrakter, olier og andre naturlige stoffer er derfor ikke svært at finde i havearbejde butikker. Men for at spare dig selv besvær og udgifter til indkøb af din egen insekticid fra en butik, det er relativt let at gøre din naturlige insekticider eller insektmiddel derhjemme til brug på din egen planter.

Alkohol-baseret insektbekæmpende

Simpel ethanol eller isopropylalkohol, sprit har vist en høj grad af effektivitet i kontrollerende insekt befolkninger på udendørs planter. Undgå at bruge alkohol insektmiddel på æbletræer eller afrikanske violer, men bruges på næsten alle andre slags udendørs anlæg, kan den afvise bladlus, mealybugs, skjoldlus, thrips og whiteflies. En simpel løsning af 1 til 2 Potter alkohol i 1 quart af vand kan sprayes på planter. Kun bruge 70 procent eller højere ren alkohol og teste alkoholopløsning på en lille del af anlægget først at sørge for det ikke vil skade den.

Tomat blad insekticider

Tomater, kartofler, tobak og andre medlemmer af den natskyggefamilien af planter indeholder alkaloider i deres blade, et naturligt forekommende giftigt stof. Alkaloider benyttedes almindeligt som pesticider, før syntetiske pesticider overskygget dem i popularitet. Men udvinding alkaloider fra natskygge planter blade kan stadig være et meget effektivt middel til at kontrollere bladlus, earworms og andre insekter, ikke kun af repelling insekter men ved samtidigt at tiltrække deres naturlige rovdyr som hvepse. Simpelthen suge 1 til 2 kopper af høstede tomat blade i 2 kopper vand i 24 timer. Si blandingen grundigt og fortyndes med 2 flere kopper vand og blandingen er nu klar til at sprøjte på planter. Altid bære handsker og håndtere væske med forsigtighed.

Urteekstrakt afskrækningsmidler

Hvidløg olie har længe været en favorit for gartnere ikke kun kontrol insekt populationer men svampevækst på planter så godt. Bladlus, kål loopers, ørentvister, juni bugs, leafhoppers, squash bugs og whiteflies kan kontrolleres effektivt med en blanding, først udviklet af Henry Doubleday Research Association i England. Fint hakke 3 ounce af hvidløg og suge det i mineralsk olie i 24 timer. Gradvist tilføje 1 pint af vand og 1/4 ounce af husholdningernes sæbe eller insekticid sæbe til hvidløg og stamme. Spray, Bland 1 til 2 tbsp. af væsken i 1 pint af vand og anvende planter.

Krydderi-baserede insektbekæmpende

Krydret fødevarer som sort peber, chili peber, ingefær, paprika og rød peber alle indeholder capsaicin, koncentreret uddrag af der anvendes kommercielt i peberspray på grund af den smerte de fremkalde ved kontakt med huden. Ikke overraskende har capsaicin en lignende virkning på plante-indblanding insekter. Små mængder af capsaicin synes at være særligt effektive i afværge jorden-bolig insekter som maddiker og myrer. Capsaicin kan købes i pulverform, men det kan være temmelig dyrt. Et billigere alternativ er at vokse din egen chili peber og male kødet og frø ved hjælp af et morter og pistil eller foodprocessor. Blot sprede pulveret på jorden omkring dine planter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com