Injektionsmørtel farve skal matche din marmor fliser?

August 25

Vælge matchende fuger

For lyse marmor fliser, vælge en tilsvarende eller nært beslægtede injektionsmørtel farve, og mørk-farvet marmor fliser, vælge en mørk eller sort injektionsmørtel. Matchende injektionsmørtel farve til flise farve tillader de marmor fliser til at tiltrække øjet, i stedet for den ternede effekt, der er forårsaget af kontrasterende injektionsmørtel. Hvis din marmor har mange forskellige farver i det--- og de fleste gør---bruge den dominerende farve eller farve set mest omkring fliser kanter som en guide til at vælge din injektionsmørtel farve.

Mørke injektionsmørtel er bedre for høj trafik

Hvis dine gulve vil se tunge brug, især fra børn, kæledyr eller høj mund trafik, tendens mod en mørkere injektionsmørtel, som vil vise mindre snavs. Desuden, en lys-farvet injektionsmørtel vil ikke bo på måde i lang tid som det indsamler snavs.

Bundlinjen

Medmindre du kan lide udseendet af mærkbar injektionsmørtel, vælge en injektionsmørtel farve i samme tone som din marmor fliser; en lidt anderledes men stadig nært beslægtede tone tilføjer dybde uden at oprette en ternet effekt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com