Injektionsmørtel Pen farver

July 18

Injektionsmørtel Pen farver

En farvet injektionsmørtel pen giver mulighed for at skulle omgøre en hele injektionsmørtel job i et hjem: injektionsmørtel penne arbejde deres magi ved at male og farvning dateret, funky, grimme fuger. Du behøver ikke at beskæftige sig med skrappe kemikalier; injektionsmørtel penne er vandbaseret og ikke-brændbare. De friske nye look opnås med en cementmørtel pen varer lang tid, fordi det er uigennemtrængelig for vand.

Hvid

Flere selskaber giver injektionsmørtel penne specielt egnet til rengøring og genoprette hvide injektionsmørtel kun. Hvide injektionsmørtel penne er den mest fremherskende type, fordi hvide injektionsmørtel er den mest berygtede injektionsmørtel farve til farvning. Hvide injektionsmørtel problemer med køkken bordplader og bruser/badekar omgiver er fælles. En hvid injektionsmørtel pen graner op disse områder i et hjem.

Jordfarver

Virksomheder med speciale i fliser og sten produkter giver flere jord-tone-baserede injektionsmørtel penne. En jord-tone injektionsmørtel pen er velegnet til beige-tonet Natursten fliser som travertin.

Grå

Grå fugemasse er meget slidstærk og modstandsdygtig over for viser pletter. Thats hvorfor porcelæn gulvbelægning og hjem badeværelse ofte har grå injektionsmørtel. Ikke desto mindre plette tid og brug grå injektionsmørtel; en grå-farvet injektionsmørtel pennen renser og lysner det.

Brug

Producenter anbefaler rengøring injektionsmørtel før ved hjælp af en injektionsmørtel pen og tillader injektionsmørtel til grundigt tør før du anvender pennen. Injektionsmørtel overfladen skal være fri for slid og ælde snavs; injektionsmørtel pen producenter instruere brugerne ikke bruge en injektionsmørtel pen til at dække pletter, mug og andre overflade forurenende stoffer. Sealer frastøder injektionsmørtel penne; forsegling før anvendelse forhindrer brugen af en injektionsmørtel pen. Producenter anbefaler også anvende injektionsmørtel pen et testområde før du forsøger at farve i hele området.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com