Injektionsmørtel vil ikke holde

May 11

Injektionsmørtel vil ikke holde

Fugning keramiske fliser og Natursten fliser anlæg kræver en række forberedende foranstaltninger for at sikre kvaliteten og stabiliteten af det færdige produkt. Hvis der er nogen problemer under fugning processen, såsom når injektionsmørtel ikke vil holde sig til flise eller bo i leddene, langsigtede spørgsmål kan blive en alvorlig hindring. Hvis din injektionsmørtel ikke vil holde, er der et par ting du kan se på at løse problemet.

Sealer

Mens pre forsegling Natursten fliser er en god idé, hvis du ønsker at gøre fugning processen lettere at natursten er porøse, kan det også være skadelige, hvis særlige pleje ikke er taget. Overspray ind i injektionsmørtel leddene kan samt som overspill på kanten af flisen holde injektionsmørtel klistrer i leddene samt mod kanten af flisen. Hvis du præ forsegling dine fliser, dække ansigtet af fliser, ikke de faktiske leddene.

Snavs

Snavs og snavs er et andet emne for fugning projekter. Af denne grund, injektionsmørtel anlæg så snart som muligt efter thinset mørtel har haft tid til at helbrede. Jo længere venter du, jo mere tid snavs har at bygge på overfladen af flisen såvel som i leddene, sig selv, at skabe et lag, som vil hindre bond af cement i injektionsmørtel.

Fugt

Et lag af vand vil holde cementen i injektionsmørtel fra limning med cement i thinset, ud over ødelægger ensartethed og styrke af injektionsmørtel. Generelle fugten fra fugt er normalt ikke et problem, men nogen stillestående vand, der er tilladt at indsamle i leddene forud for fugning fliser installation vil gøre fugning en umulighed.

Dårlige fuger

Mens det er en sjældenhed, kan fra tid til anden du komme på tværs af en dårlig batch af injektionsmørtel. Hvis det er tilfældet, vil det manglende tilstrækkelig cement eller polymerer, der støtte i vedhæftning til siderne af fliser samt thinset i bunden af injektionsmørtel joint. Mens blanding af hele partiet af injektionsmørtel er vigtig, kan intet redde dig fra virkeligheden at menneskelige fejl i sidste ende vil spille en rolle i injektionsmørtel fremstillingsproces.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com