Inlay designideer til trægulve

February 12

Et trægulv er et vigtigt element i ethvert hjem, og hvis du installerer en, du kan føje til sin skønhed ved at inkludere en fordybning. Hårdttræ inlays, eller medaljoner, kommer præfabrikerede og let kan indarbejdes i en sal installation. Keramiske fliser blend godt med trægulve og tager ikke meget ekstra arbejde at installere. Du kan også optage parket eller sildeben fliser, eller blot oprette en kant med en anden type gulvbelægning bestyrelser.

Medaljoner

Præfabrikerede hårdttræ gulv indlægninger er kaldet medaljoner og kommer i alle former og størrelser. Medaljoner blend let til et trægulv, fordi de har samme tykkelse som standard gulvbelægning bestyrelser og kan slibes sammen med resten af gulvet, når installationen er fuldført. En overpyntet medallion vil henlede opmærksomheden på uanset hvilken del af det rum, hvor det er placeret. Det kan stå alene som sin egen design funktion eller tjener til at fokusere på et andet værelse indslag, såsom spisebordet eller pejs.

Keramiske fliser

Fordi keramiske fliser er brandhæmmende, bruge designere ofte dem til at oprette et indlæg omkring en pejs eller træ brændeovn. De giver også en attraktiv egenskab til forstuen. Kontrasten mellem træ og flise tjener til at fremhæve funktioner i både materialer og giver sorten værelse visuelle. Kombinationsklausuler en keramiske fliser inlay i resten af gulvet er ikke så nemt som at binde i en træ, en, selv om. Hvis fliserne ikke har samme tykkelse som gulvbelægning boards, skal du muligvis hæve dem ved at tilføje et ekstra lag til undergulvet.

Parket og sildeben Inlays

Ligesom medaljoner, parket og sildeben fliser har samme tykkelse som standard gulvbelægning bestyrelser og er nemme at integrere i en installation. Installationen går mere glat hvis du installerer fliserne først, limning dem til undergulvet, og så lægge resten af gulvbelægningen omkring dem. I forhold til gulv planker, parket og sildeben fliser er visuelt "optaget" og afbryder stien lineær lavet af de parallelle planker. Du kan bruge denne effekt til at fremhæve et værelse indslag, såsom pejs, eller at opdele rummet visuelt.

Grænser

En grænse på et trægulv er en effektiv design feature i sig selv, eller du kan bruge det til at supplere en anden type indlæg. Kontrasterende farver fungerer bedst, og designere opveje ofte tans af eg eller den intense blond af ahorn med de dybe brune af mahogni og rosentræ. Erstatte dem af en anden bestyrelserne i én farve under installationen er ikke en vanskelig opgave, men hvis du ønsker grænser af bredde forskellig fra standard bredder, du bliver nødt til at bruge den ekstra tid til mill træ til den bredde, du har brug for.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com