Innovative centrum designideer

September 14

Innovative centrum designideer

Tilbagegangen i den amerikanske økonomi og fremkomsten af bæredygtigt byggeteknikker har ført til et krav om flere innovative designs i byområder. Nye design strategier og byggeteknikker tillade downtown områder at være modelleret på miljømæssigt og Fællesskabets venlige tilgange. Kvarterer kan være mere selvforsynende og downtown områder mere venlige når moderne design er gennemført.

Urbant landbrug

Byer som Detroit oplevet en enorm økonomisk afmatning i løbet af 21 recession, lidelser massiv arbejdsløshed, business fiasko og indkomst tab. Én måde Detroit kompenseret for den økonomiske afmatning var at tilskynde til udviklingen af Fællesskabets haver. Lokalgrupper, statslige organisationer og privatpersoner bidrage finansiering og tid til at plante EF-tilgængelige haver i tomme partier, lejlighed hustage, byens parker og andre steder, udnyttes. Grøntsager og frugter er plantet, tendens og indsamlet af lokale beboere, resulterer i omkostningsfrit råvarer for cash-strapped familier. Fælleshaver også øge appel af byområder ved at bringe naturens skønhed i hjertet af byen.

Naturressourcer

En anden innovativ downtown idé er at medtage det naturlige økosystem i design. Greenways hjælpe wildlife fortsætte deres normale vaner og mønstre med færre forstyrrelser. Animalske overfarter omfatter specialdesignet tunneler og broer til at give dem en sikker sti over eller under veje og broer. Plantning af træer, blomster og buske ved siden af gader, hjælper fortove og bygninger lavere forurening og øge ilt og samtidig forbedre den æstetiske værdi af downtown områder.

Regn haver

Regn haver beskytter en by vandskel ved at forbedre vand bevarelse, faldende oversvømmelser og filtrering forurenet regnvand via en naturlig filtreringsprocessen. Rain gardens også sænke en bys udgifter ved at reducere mængden af overløb kører ind i eksisterende vand management systemer, hvilket resulterer i mindre behov for vedligeholdelse og yderligere infrastruktur. Regn haver er bygget ved at oprette en fordybning i jorden, der fungerer som en ponding område hvor vand samler før langsomt siver ned i jorden, hvor det naturligt filtreres. Området ponding er dækket med et lag af økologisk barkflis og hensigtsmæssige plantearter støtte fjernelse af snavs, metaller og andre giftstoffer fra vandet. En græs buffer strip bremser vandet, som det træder området ponding og filtrerer større partikler.

Transit

Bil udstødning tegner sig for en stor del af CO2-emissionerne. Byer kan reducere deres kulstof-fodaftryk ved at skabe og gennemføre multimodal transportsystemer, som forbinder lokale og regionale områder, tilbyder mere tiltalende og brugervenlige muligheder for offentlig transport. Intelligente transportsystemer og tjenester reducere køretøj flaskehalse og forbedre sikkerheden og øge produktiviteten gennem koordineret trafik signal systemer, trafik management centre, automatiseret billetpris, smart cards og real-time rejsende informationssystemer. Cykelstier og cykel udlejning stationer giver sikkerhed og opmuntring for downtown beboere til at reducere bil brug og få mere motion, når du rejser kortere afstande.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com