Innovative ideer til flise Backsplashes

August 30

Innovative ideer til flise Backsplashes

I de fleste køkkener er backsplash først og fremmest, funktionelle. I en af de messiest dele af dit hjem, bør en god backsplash skjule mad splatters og være lette at rengøre. Hvis du vil ændre din utilitaristisk køkken i din personlige utopia, tilføje nogle af din personlighed til elementer som backsplash. Kigge efter fliser farver, størrelser og mønstre, der afspejler din smag.

Midlertidig accenter

Hvis du leje eller du ønsker at afprøve en dristig ny look uden alt for meget engagement, bruge decals til at tilføje interesse for din flise backsplash. Den bedste effekt, skal du bruge decals på solid flise backsplashes, at bruger neutrale farver. Eksempelvis er mærkater perfekte for en all-hvide backsplash. Du kan også tilføje interesse for kedelig, flisebelagt backsplashes ved at vise farverige postkort eller dine foretrukne fotografier. Bare montere et stykke plastik glas over dem at holde alt rene.

At få opfindsom med farve

Uanset om du har små mosaik-stil fliser eller bred subway fliser, er farven en nyttig allieret i at skabe en iøjnefaldende backsplash der passer til dit space. For en finurlig udseende, skal du vælge en grundfarve for de fleste af dine fliser, plus en eller to accent farver. Tilfældigt intersperse markeringsfarver for en livlig effekt. Ved hjælp af mindre fliser vil fungere bedst for et look, der er sjovt, men ikke overvældende. Hvis du ønsker en mere formel look, omfatte en stribe eller to af fliser i en fremhævelsesfarve. Ved fastsættelsen af din palet, ser til at andre funktioner i rummet, såsom møbler, kabinet eller enhver Kina du holde på displayet.

Usædvanlige drejninger

Hvis dit budget eller din tidsplan ikke tillader dig at helt erstatte din flise backsplash, men du vil stadig have et frisk udseende, kan du ændre farverne på din backsplash fliser ved hjælp af emalje maling. Mens det er lidt kedelig, er projektet langt billigere end retiling. For en flimrende backsplash, bruge spejlet fliser. Mindre fliser vil producere et mindre-defineret refleksion, dreje dit køkken i en meget pixeleret og impressionistisk billede.

Bryde op plads

Hænge en hylde eller to hjælper til at bryde op store områder visuelt. Hvis du har en meget høj backsplash område, svævende hænge et par hylder i et materiale, der supplerer dit køkken indretning. Flydende træhylder tilføje varme og stadig holde med en elegant og overskueligt udseende. Ud over den æstetiske boon får du nogle ekstra lagerplads. Kun lægge containerne kan du nemt rense i over-the-ovn eller over-the-vask områder. Hvis du bor i et område, der er udsat for jordskælv, ikke sat nogen arvestykke Kina eller uerstattelige varer på hylderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com