Innovative køkken spisekammer ideer

June 10

Utilitaristisk af natur, pantries lagre overskydende mad og forsyninger til brug i køkkenet, men en pantry kan være dekorative og nyttige på samme tid. Pantries behøver ikke at være uorganiseret hylder. Når korrekt designet, vil et spisekammer føje til stemningen af køkkenets indretning samtidig bibeholde sin tilsigtede bekvemmelighed.

Ændre døren

Installere en sprossede glasdør ved indgangen til et spisekammer. Denne teknik er bedst til større walk-in pantries, at har nok plads til en fuld størrelse dør til at svinge dem. Hvis der ikke er plads nok til en hængslet dør, kan en glidende glaspanel, også kendt som en lomme dør, installeres. Dette vil give mulighed for indholdet af pantry ses let fra inde i køkkenet. Matteret glas kan bruges til at blokere for visningen af kraterets spisekammer.

Flytte Pantry i køkken frysere

I stedet for et separat rum dækket Brug indbyggede hylder i køkkenet med skabslåger som en indbygget spisekammer. Pladsen over pantry kabinetter kan bruges som display hylder til dekorative kuverter eller en vin rack kan installeres i den ubrugte plads.

Multifunktions spisekammer

Udover mad opbevaring, kan en pantry også tjene som en lille rengøring område, websted for Kina opbevaring eller våde bar. Hylder arrangeret over en vask giver mulighed for flere anvendelser i et lille område. Disse multifunktions pantries kunne også betegnes som butler's pantries. En papirkurven komprimator eller vin køler kan installeres under vasken for nem men diskret brug.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com