Insekt kokoner, der er fundet Underground

January 27

Insekt kokoner, der er fundet Underground

Nogle insekter gennemgår en komplet forvandling, forandring fra en form til en anden i løbet af deres liv. Mange af disse insekter ind i denne transformerende fase inde i hvad er kendt som en kokon. Efter endt fosterstadiet, går unge insektet i puppe stadie når det bygger en kokon for sig selv og finish transformation inde beskyttelse af kokonen. For mange insekter sker denne metamorfose under jorden.

Kolibri møl

Kolibri møl er så navngivet på grund af dens evne til at svæve foran en blomst med hurtig-slå vinger og nippe nektar fra blomst. Den hurtige bevægelse af vingerne gør en summende lyd, meget gerne kolibri. Stadiet puppe spinder kolibri møl caterpillar, kaldet en hornworm på grund af en truende udseende modhager på sin bag, en kokon underground. Caterpillar graver en lavvandet beskyttende pit i jorden i efteråret før fremstår som en voksen kolibri møl i foråret. Denne møl er også kendt som en sphinx møl eller death's hoved sphinx.

Noctuid møl

Navnet nocutid møl kan henvise til flere arter af møl i Noctuidae familien af insekter. Disse omfatter tøj møl, leaf minearbejdere, plume møl og silke møl. De er også relateret til sphinx møl. Ligesom andre møl, nocutid begynder som en larve, så spinder en kokon. Den puppe stadie generelt finder sted underground med nogle undtagelser afhængig af særlige arter eller området hvor de lever. Nocutids identificeres nemt ved hjælp af antenner, der ligner bat-ører, der er meget følsomme over for feromoner i natteluft, hvilket er, hvordan de finder kammerater.

Gardenia Bee Hawkmoth

Gardenia bee hawkmoth har en meget beskrivende navn. Disse lyse grønne og gule temperaturprofil møl ses ofte svinger omkring gardenias, hvor de også lægge æg, og andre duftende blomster hvor de nippe nektar for mad. Bee-lignende klare vinger og en evne til at svinge rundt som en høg også bidrage til dens temmelig langt navn. Denne bemærkelsesværdige møl kommer fra en lige så bemærkelsesværdig caterpillar. Gardenia bee hawk caterpillar er normalt sorte med hvide spiraler eller for det meste grønt med en grå ryg og nogle røde-kantede hvide markeringer. Denne larve gør sin vej underground at spinde en kokon før fremstår som en voksen møl.

Stag Beetle

Mens de fleste mennesker forbinder kokoner med møl, er der andre insekter, der bruger kokoner stadiet puppe. Mange biller, herunder stag beetle, spin en kokon underjordisk. Stag beetle liv underjordiske larve på stadiet, hvor den lever af rådnende træ. Det må forblive i den larve stadie i op til seks år. Larve så spinder en underjordisk cocoon i efteråret og bliver en voksen Bille i foråret. Den lever kun et par uger som en voksen, fordi den voksne stag beetle ikke spiser. Det kun kammerater og derefter dør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com