Insektangreb på Hostaer

August 7

Insektangreb på Hostaer

Hostas er urteagtige stauder, der er tilgængelige i en række forskellige former, farver, størrelser og teksturer. Disse planter producerer prangende løv og er populært bruges som en prydplante i erhvervs- og boligejendomme landskaber. Ifølge Jane Martin på Ohio State University var der mere end 2.500 sorter af hostas fra 2001.

Om Hostaer

Hostas trives i USDA hårdførhed zoner 3 til 9, hvilket gør dem almindeligt anvendt i det meste af USA. Hostas er lav vedligeholdelse planter, der foretrækker områder hvor de modtager fuld skygge. Plante hostas i fugtig, veldrænet jord og plads dem to til fire fødder fra hinanden for at fremme en sund vækst.

Snudebiller & nematoder

Snudebiller og nematoder er de mest almindelige insekter skader hostas. Sort vin snudebiller tygge kanterne af hosta blade, forlader hak. Disse insekter er også kendt for at æde i roden af planten, forårsager bladene bliver gule og bladene at visne. Blandtegning nematoder kan ikke ses med det blotte øje, men er mikroskopiske mellemstore orme, at feed på bladene af hostas. Tegn at nematoder er til stede omfatter brune striber i venerne i bladene. Disse striber kan ses i juli eller August, når Nematoderne har invaderet bladene og begyndte at fodre mellem venerne i bladene.

Kontrollerende snudebiller & nematoder

Pesticider anvendes til hostas ved det første tegn på sort vin weevil skader vil dræbe snudebiller. Det bedste tidspunkt at inspicere hostas for weevil tilstedeværelse er i maj eller tidlig juni. Pesticider er også effektivt dræber larverne af sort vin weevil. Pesticider egnet til dette formål er tilgængelige for retail køb på de fleste havecentre. Desværre, der er i øjeblikket ingen metode til kontrol af Blandtegning nematoder.

Sneglene & snegle

Snegle feed på bladene af hosta plante om natten, forlader runde huller i bladene. Blade beskadiget af snegle eller snegle vil indslag sølvfarvede spor af slim. Hostas med blade tæt på jorden er mere modtagelige for at blive ødelagt af snegle end større sorter af hostas.

Kontrollerende sneglene & snegle

To kontrolmetoder almindeligt anvendt for snegle er slug pellets og øl fælder. Slug pellets kan købes i din lokale butik og indeholder jern fosfat. Denne agn vil tiltrække slug med anvendelse af metaldehyd, men det er ikke giftig nok til at dræbe større dyr eller fugle. Øl fælder er mindre succesfuld men kan være fremstillet af lokale husholdningsprodukter. Placer en lavvandet krukke eller låg i jorden på jorden og fylde beholderen med øl. Sneglene vil kravle ind i krukken og drukne i væsken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com