Insektbekæmpende

September 8

Insektbekæmpende

En dejlig dag i parken eller en romantisk picnic kan hurtigt syrnede af invaderende skadedyr. Når et bug problem, viser folk ofte at insektbekæmpende at holde skadedyr i skak. Kommercielle insektbekæmpende indeholder kemikalier menes at afværge bugs. Da ikke alle kan lide den kemiske rute, henvende andre sig til naturlige afskrækningsmidler til at slippe af med bugs. Effektiviteten af disse repellanter er ofte sat spørgsmålstegn ved. Sammen med effektivitet udgøre insektbekæmpende også sundhedsmæssige betænkeligheder.

Kemiske afskrækningsmidler

Store-købte insektbekæmpende kan findes i flere formater. Repellanter komme i form, stearinlys, beskyttelse af området strimler, lanterner, balsam, lotion, håndled bands eller som sprøjter. Spray afskrækningsmidler kan anvendes på hud og tøj før at gå udenfor. Cremer eller balsam bør anvendes udelukkende for at huden. Disse kommercielle afskrækningsmidler arbejde ved hjælp af kemikalier som oxybenzone og allethrin for at afværge bugs. DEET og picaridin hagl som de to mere fælles ingredienser for skadedyrsbekæmpelse.

Natural Retsmidler

Andre mennesker bruger naturlige løsninger som et alternativ til insektbekæmpende med kemikalier. Olie af citronella, ofte findes i stearinlys form, hjælper med at holde bidende insekter i skak. Nogle kommercielle afskrækningsmidler tage den naturlige vej ved at fjerne kemikalier som DEET. Den naturlige livsstil hjemmeside Eartheasy anbefaler, tilføjes en grill brand til at afværge myg salvie eller rosmarin. Neem olie, fra neem træer i Indien, frastøder insekter samt. Andre kemikalie-fri muligheder omfatter plantning morgenfruer, købe pheromone myg fælder eller installere bat huse i din værftet, således at flagermus spise bugs.

Effektivitet

Visse insektbekæmpende tilbyde flere eller længere beskyttelse end andre. I nogle tilfælde kan effektiviteten af frastødende afhænger en persons organ kemi, som bidende insekter som myg graviterer mod nogle mere end andre mennesker. Centers for Disease Control og forebyggelse noter at effektiviteten af nogle kemiske afskrækningsmidler afhænger af mængden af kemikalier inden for dem. For eksempel, et produkt med omkring 5% DEET koncentration kan kun arbejde for cirka en time og en halv, mens et produkt der er næsten 24% DEET værker for omkring fem timer.

Farer

Insektbekæmpende bør begrænses til eksponeret hud og tøj, men ikke under tøj. Afskrækningsmidler skal også undgås over brudt eller irriteret hud, øjne og mund. Når du bruger med børn, skal forældre læse etiketten for at sikre, at produktet er sikkert for børn. American Academy of Pediatrics anfører, at produkter, der indeholder DEET ikke bør anvendes på børn yngre end 2 måneder gamle. DEETS sikkerhed er kommet i tvivl i den seneste tid, dog. Franske forskere offentliggjort en undersøgelse i 2009 i "BMC biologi" viser at DEET kan være farlige for centrale nervesystem i insekter og pattedyr.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com