Insekter, der lever i Wilderville, Oregon, der er skadelige

December 21

Insekter, der lever i Wilderville, Oregon, der er skadelige

Fire fælles insekter, der er potentielt skadeligt for mennesker findes overalt i Oregon, herunder Wilderville. Disse insekter vært på mennesker og fødevarer, skaber en række problemer fra infektioner for West Nile Virus og respiratoriske problemer. De fleste bid fra nogen af disse insekter kan undgås med passende forholdsregler.

Flåter

Flåter suge blod fra hvirveldyr for mad. Flåter har potentiale til at passere langs sygdomme, herunder borreliose, fra en vært til en anden. Hårde flåter, den mest almindelige sort, kom ud i varmt vejr måneder. De findes i områder med høj vegetation, og sammen med bærer sygdomme, kan medføre toksiske reaktioner hos mennesker. De vil være vært for flere dage, mens de mindre almindelige bløde flåter vil være vært for korte perioder. Bløde flåter er fundet i habitater såsom fuglekolonier og bat huler. De har svære bid, der er potentielt giftige og kan sprede sygdommen. Ved hjælp af produkter, der indeholder DEET, når du vil nyde udendørslivet kan hjælpe med at beskytte mennesker mod risici af flåter. Flåter skal fjernes straks når spottet.

Chiggers

Findes i skove, krat pensel og græs-fyldte områder, er chiggers også skadeligt hvis i stadiet larve. I denne fase, chiggers er parasitaere og vil fodre på en vært for dage ved at grave ind i huden. De søger sammensnøret områder, herunder top sokker på bandet. Bid bliver kløende og kan vokse ind i bakterielle infektioner. DEET vil hjælpe frastøde chiggers, og over-the-counter salve kan medvirke til at reducere kløe.

Myg

I 2004 blev den første dokumenterede tilfælde af West Nile virus i Oregon. Siden da er antallet af tilfælde i eastern Oregon og uden er vokset, men ikke i et alarmerende tempo. Myg kan også sprede sig andre sygdomme, herunder encephalitis. Undgå udendørs tid i skumringen og daggry, ved hjælp af DEET og iført lange tøj kan hjælpe med at reducere risikoen. Rengøring af tagrender og fjernelse af elementer, der indsamler vand kan også medvirke til at reducere populationen af myg.

Mider

Forskellige typer af mider, herunder follicle og rotte mider, findes overalt i Oregon. De fleste af disse mider vil bide, at skabe et kløende udslæt på mennesker. Fortsatte skrabe kan forårsage vabler og infektioner til form. Fugl og fjerkræ mider og fnat skabe intens udslæt og kradse blister hvis de kommer i kontakt med et menneske. Husstøvmider bider ikke, men deres tilstedeværelse kan forårsage allergiske reaktioner og astma/vejrtrækningsproblemer. Lagrede produkt mider kan også oprette luftvejsproblemer hos mennesker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com