Insekter findes i Sandy landskaber

February 14

Insekter findes i Sandy landskaber

Sandy områder præsentere en hårdere miljø insekter og planter end nærliggende områder med havejord. Den sandede område er tørrere, fordi sandet ikke bevarer meget vand. Det skifter og er ofte ustabile. Sand understøtter ikke så mange planteliv, så det er varmere i dag og køligere om natten uden en afskærmning lag af vegetation. Men mange insekter finde denne mikrokosmos et gunstigt levested. Du kan se dem bedre på grund af den åbne karakter af jorden.

Hård jægere

To slags mægtige rovdyr lurer under overfladen af sandjord. En, ant lion, graver en tragtformet pit og den anden, en tiger Bille larver, gør en tunnel. Ant lion er larve af en grå, florlet-vinget natlig insekt kaldet owlfly. Ant lion poises sine forcepslike kæber i bunden af tragten. Som en myre falder i fælden, ant lion kaster sand over det og gennemborer ant med dens kæber når Myren glider til bunden. Grublike tiger Bille larver lurer ved mundingen af den tunnel, liggende på lur for at videregive insekt bytte. Store segl-formet kæberne hurtigt få fat i byttet og trække det ind i hule. Voksne tiger biller er også rovdyr, aktive i dagtimerne. Denne gavnlige insekter spiser haven skadedyr, herunder myrer, fluer, larver og græshopper.

Koloni-bygherrer

Mange arter af myrer finde sandjord ideel til at konstruere deres reder. Forskere studerer insekter af Ohoopee klitter i Georgien fundet 72 arter af myrer, som indlejret i den sandede område. Heldigvis foretrækker ikke to af de nastiest slags myrer, importerede brand ant og sydlige brand ant, tørre områder såsom sand til deres reder. De lever i godt vandes haver, og importerede brand myrer har brug for en daglig vandforsyning. Fordi myrer kan stikke eller bide eller gøre begge dele, afhængigt af arten af ant, forhåbentlig er din sandede område hvor myrerne ikke finde din føde og hvor kæledyr og børn vil ikke passere forbi deres reden ofte. Tilskynde rovdyr, der lever af myrer, herunder ant lions og horned firben.

Flittig hvepse

Du kan se en række 1 tommer lange gule og sorte eller hvide og sorte sand hvepse grave kort burrows i sandet og tendens deres unger. De fange og dræbe fluer for deres larver, ofte på den fløj, herunder rådyr fluer og houseflies. Hver larve rids din værftet af omkring 24 fluer. Disse travle insekter er så fokuseret på deres job de sjældent nogensinde stikke mennesker. En meget større hveps, cikade-killer kan nå mere end 1 1/2 inches lang. Efter at grave en grav, der kan være flere fod lang, den kvindelige hveps fangster og lammer en cikade for dens larve, om et enkelt æg, som luger i en larve, der fortærer stadig-levende cikade. Cikade killer er ikke en aggressiv hveps, men dens størrelse kan være alarmerende.

Gravende bier

Nogle vilde indfødte ensomme bier gøre deres reden huler i sandjord. Disse gavnlige bier er effektiv bestøvere og er ikke skadeligt for mennesker. Digger bier har lange tunger og er gode bestøvere af afgrøder. Andre bierne bestøver kun nogle få typer af planter eller blomster. Selv om de ikke er sociale bier, laver et antal hunner ofte burrows i samme område. Bierne give deres unge med pollen og nektar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com