Insekter & skadedyr på Apple blade

September 19

Insekter & skadedyr på Apple blade

Vokser æbler og andre frugter i hjemmet er en passende udfordring for en ambitiøs gartner. Det også ualmindeligt givende for at have frisk frugt på armslængde under høst tid. En af de bedste måder at beskytte den betydelig investering af voksende et æbletræ er at lære at genkende tidlige symptomer på insekter og skadedyr angreb. Disse problemer kan gøre træets frugt uspiselig og truer sundhed og liv i æbletræet.

Æbletræer og insekter

Mange insekter kan angribe din æbletræer, herunder codling møl, pære psylla, apple maddike, spider mider, eriophyid mider, skala insekter, bladlus, pære slug (pære sawfly), hvid apple leafhopper og såkaldte "catfacing insekter" som den plettet grøn fruitworm, fruittree leafroller, stank bugs, lygus bugs, boxelder fejl og campylomma fejl. Disse insekter kan skade blade og frugter, hvis ikke kontrollerede.

Skader

Catfacing insekter fordreje udseende og form af frugt ved fodring på den. Andre insekter sprede honningdug eller andre stoffer på tværs af æbletræ blade som de rejser på tværs af dem. Insekt parasitære kan føre til formindsket frugtproduktion, dårlig trunk og dæmme op for sundhed og andre potentielt alvorlige lidelser. Du kan også bemærke gulfarvning, sprødt og defoliating blade som følge af insekt angreb.

Tilgange til kontrol

Metoder bør begynde med forebyggende foranstaltninger såsom indkøb og plantning apple kultivarer, der er naturligt resistente over for insekter. En insekticid sæbe sprøjtes på træet lige efter blade dukke kan fjerne insekt skadedyrsangreb. Kemiske insekticider kan også anvendes, selvom de fleste eksperter anbefaler kun ty til pesticider som en sidste udvej på grund af miljømæssige og sundhedsmæssige betænkeligheder.

Andre overvejelser

Anvendelse af kemiske pesticider bør altid behandles forsigtigt, især med frugttræer da producenten typisk har til hensigt at spise frugten. Kun bruge en insekticid, der er mærket for at dræbe den nøjagtige arter, der angriber din æbletræ og følg instruktionerne program præcis. Brug altid insekticider, der er sikker til brug på frugttræer og aldrig bruge mere end det absolutte minimum af insekticid. Aldrig spise nogen æbler fra et træ, som du mener kan have været beskadiget af insekter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com