Insekter som Bird of Paradise blomst tiltrækker

February 2

En indfødt sydamerikanske plante, bird of paradise (Strelitzia reginae), vokser til en højde og bredde på op til 5 fødder. Det producerer forskellige orange og blå blomster, der ligner en fugl hoved. Plantens stedsegrønne straplike blade kan måle op til 18 inches i længden. Hvert blad kan måle ca 6 inches i bredden. En sund bird of paradise plante tiltrækker sjældent et alvorligt skadedyr problem.

Pleje

Giver bird of paradise med passende pleje vil medvirke til at skabe en sund, robust plante, der let kan modstå enhver skadedyrsbekæmpelse insekt, der måske plager det. Når der holdes indendørs som en stueplante, placere planten i et sydvendt vindue til at opfylde dens lys krav. Vælg en placering i fuld sollys eller halvskygge. Bird of paradise foretrækker rig, god dræning jord. Undgå over vanding bird of paradise. I plantens aktive voksende periode, holde det fugtigt. Om vinteren, når fabrikken ind hviletilstand, Tillad jord tørre helt ud mellem vandingerne. Befrugte anlægget hver tre måneder i løbet af den voksende sæson når holdt som et landskab plante. Anvende en vandopløselig gødning til bird of paradise holdes som en stueplante.

Udendørs skadedyr

Bird of paradise dyrkes udendørs som et landskab modellen kan lide af angreb af skalaer, bladlus, græshopper, larver og snegle. Bladlus og skalaer sutte den plantenæringsstoffer ved piercing overfladen af stængler og blade med deres skarpe munde. Bladlus vises ofte som kolonier af røde, sorte eller grønne insekter langs plantens stængler eller blade. Skala insekt er placeret under dækket af en beskyttende, voksagtig skala, der er mærkbar på plantens stængler. Larver, græshopper og snegle spiser blade af bird of paradise.

Stueplante skadedyr

Bladlus, skalaer og mealybugs kan opstå på bird of paradise holdt som en stueplante. Bladlus og skalaer, der forekommer indendørs vises den samme som uden for varianter. De sutter plantens næringsstof sap, som kan forårsage dens blade til gul og dø. Planten kan også visner. Mealy fejl ser ud som små pletter af hvid bomuld på plantens stængler og blade. De drikker også plantenæringsstoffer med deres skarpe, piercing mund. Skadedyr opstå på potteplanter, når de uforvarende er bragt fra den udendørs af mennesker og kæledyr. At bringe en ny plante ind i huset, der lider en diskret angreb kan også forårsage skadedyr at sprede sig til bird of paradise plante.

Kontrol

Overveje spuling bladlus ud fra bird of paradise ved hjælp af en kraftig byge af vand. Gavnlige insekter, såsom mariehøns kan styre bladlus og er tilgængelig til salg via internettet. Skjoldlus reagerer godt på anvendelser af gartneri olie eller insektbekæmpelsesmidler sæber. Plukke larver fra anlægget i hånden og drukne skadedyr i en gryde med varmt vand og fad vaskemiddel. Hvis en tunge angreb opstår, skal du bruge et pesticid spray få kontrol af skadedyr. Lokkemad og pesticider kan hjælpe kontrol græshopper. Placer sneglen lokkemad eller fælder i nærheden af bird of paradise at kontrollere snegle. Styre mealy fejl på indendørs bird of paradise potteplanter ved at tørre dem fra plantens stængler og blade med en klud. Gnide insekter let med sprit kan også med held fjerner dem. Anvendelser af systemisk granulat vil også styre skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com