Insekticid for insekter på en Agave

November 16

Insekticid for insekter på en Agave

Agave er en saftige plante, der trives i solrige, tørre klimaer. Den har kødfulde, tykke blade med spidse, skarpe rygge. Det er almindeligt forekommende i sydvest xeriscape (vand-saving) haver. Det er også dyrket kommercielt for tequila. Flere typer af insekter er trusler mod agave. Insekticider hjælpe med at kontrollere disse skadedyr.

Agave skadedyr

Agave skadedyr omfatter cactus longhorn Bille, agave snude snudebiller, kochenille skala, coccid skala, soft skala, blad-footed plante bugs og mider. Snude weevil er en type af bille og en af de mest skadelige insekter til agave. Larverne tygge på de saftige dele af planten. Blad-footed planter bugs, skalaer og mider skader blade og skabe ar. Skalaer sutte plantens saft.

Naturlige insekticider

Kochenille omfang lægger sig til agave og synes at være hvide totter på anlægget. Små kolonier kan vaskes ud af anlægget, men insekticid sæbe bruges til tunge skadedyrsangreb. Sæben bruges også til at slippe af med planten bugs, der lever af agave bladene.

Kemiske insekticider

Bredspektret insekticider bruges til at kontrollere agave snude weevil, plante bugs, coccid skala og bløde skala. Look for insekticider med aktive ingredienser som imidacloprid og acephat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com