Insekticid for mider på Taks

December 15

Insekticid for mider på Taks

Der er en bred vifte af taks (Taxus) arter, hvilket giver boligejer i USDA hårdførhed zoner 4 til 9 mulighed for at dyrke denne ornamentale stedsegrønt træ eller en busk. Med attraktive løv og lyse vinter bælg, kan Taks bruges som hegn, topiaries, barrierer, læhegn, og visuelle fokuspunkter og accenter. Taks er generelt langsomt voksende og ikke er modtagelige for sygdomme eller skadedyr under normale vækstvilkår. Mider, dog er skadedyr, som kan være generende for Taks på ethvert tidspunkt.

Vand

Fordi mange kemiske insekticider kan også skade eller dræbe gavnlige mide rovdyr, før du anvender nogen kemiske mide udryddelse behandling til din taks, kan du prøve at bruge vand. Stærk eksplosionerne af vand fra din haveslange på hele yew tree vil banke mider fra træet. De fleste mider, der angriber landskab træer og buske som tørre forhold, og regelmæssigt sprøjtning dit Taks med vand fra en have slanger stiger fugt, og fugt og kan dræbe eller drive mider væk.

Insekticid sæbe

Den aktive ingrediens i alle kommercielle insekticid sæbe er kaliumsalt af fedtsyrer. Selv om det ligner til husholdningsbrug opvaskesæbe, er kommercielle insekticid sæbe formuleret til at påvirke navnlig insekter samtidig forårsager den mindste mængde af skader på planter. Insekticid sæbe skal sprayes direkte på mider skal være effektiv, og flere programmer kan være nødvendigt helt at afskaffe mider fra din yew. Behandling af mider med insekticid sæbe er den foretrukne, fordi sæben ikke vil forstyrre gavnlige predator insekter og er uskadeligt for yew.

Gartneri olier

Om blandet med insekticid sæbe eller anvendes alene, er gartneri olier effektive til at fjerne en mide angreb på din yew. Traditionelt, har gartneri olier været brugt på den hvilende fase af en plante til at dræbe overvintre æg fra skadedyr såsom mider. Men gartneri olier er forbedret for at være mindre skadelige for planter i løbet af vækstsæsonen og gavnlige aggressiv insekter. Disse vaekstperioden gartneri olier er undertiden benævnt Blandtegning sprays. Hensigten med spray er at kvæle mider og slå dem ihjel.

Kemikalier

Som en sidste udvej, kommercielle insekticider formuleret for mide kontrol skal anvendes på din yew træer, men husk, at de er mere skadelige for miljøet, gavnlige insekter og planter. Anvendelse af kemiske insekticider til din yew bør kun bruges til kraftige angreb af mider. Bredspektret kemikalier, såsom malathion, vil dræbe mider, men vil også dræbe gavnlige insekter. Professionel landskab entreprenører har adgang til kommercielle kemiske insekticider, der er formuleret specifikt til at dræbe kun mider. Hvis du oplever en mide invasion på din Taks og andre planter, kan en professional nemt og hurtigt fjerne skadedyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com