Insekticid til snudebiller

January 26

Insekticid til snudebiller

Snudebiller vises i hele USA, ødelægge forskellige typer af planter fra bomuld til roser. Stop weevil skadedyrsangreb med insekticider--stærke kemikalier designet til at dræbe dem.

Identifikation

Boll weevil (Anthonomous grandis) er en lille, brunlig grå weevil, der angriber bomuld, ødelægge afgrøder, hvis ikke kontrollerede. I mellemtiden, den steg weevil (Merhynchites spp.) er en rødlig-sort weevil, som angriber roser.

Effekter

Boll snudebiller er historisk set den mest ødelæggende skadedyr til bomuld, ifølge Oregon State University. På et tidspunkt, befængt snudebiller hver hektar bomuld dyrkes. Steg snudebiller feed på rosenknopper ved at bore huller i dem og derefter lægge deres æg inde knopper.

Forebyggelse/løsning

Brug af insekticider er nødvendige til kontrol snudebiller. Pesticidet malathion er en effektiv og sikker måde at dræbe snudebiller, ifølge EPA. Malathion er en organophosphat insekticid, der fungerer som en nerve agent i insekter. Det dræber insekter at tygge og sutte på planter, som weevil, ifølge Cornell University.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com