Insekticid til Whiteflies

January 25

Kun 1/16-inch lang, lille whiteflies er sap-sugende insekter, at svække og dræbe værtsplanter. Whiteflies cluster på undersiden af blade, som gul og i sidste ende dø. Planter almindeligt bytte på whiteflies omfatter begonia, cantaloupe, geranium, salat, julestjerne og tomat.

Insektbekæmpelsesmidler Spray

Desværre kan whiteflies hurtigt udvikle resistens over for insekticider; Derfor, insektbekæmpelsesmidler sprays giver kun minimal kontrol og generelt skal anvendes direkte til at dræbe skadedyr. Insektbekæmpelsesmidler sæber og neem olie kan bruges, men skal anvendes grundigt, der dækker undersiden af alle berørte blade. Undgå at bruge bredspektret insekticider, som dræber ikke kun whiteflies, men også gavnligt rovdyr.

Biologiske bekæmpelsesmetoder og fælder

Heldigvis for gartnere er andre effektive metoder til whiteflies tilgængelige. En måde er at indføre biologisk kontrol, at feed på whiteflies. Gode valg omfatter lacewings, big-eyed bugs og lady biller som Clitostethus arcuatus og Harmonia axyridis. Beauvaria bassiania er en svamp, der kan bruges til at styre whiteflies. Gul klæbrige fælder også anbefales og kan gøres derhjemme ved hjælp af en gul malet bord med klæbemiddel af vaseline og husholdningernes vaskemiddel.

Forebyggelse

Whitefly angreb kan undgås, hvis du fjerne inficerede blade og bruge en vandspray til at reducere whitefly befolkning. Alufolie og reflekterende Dækningsmateriale kan også bruges til at afvise whiteflies.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com