Installation af Circuit Breaker paneler

April 20

Installation af Circuit Breaker paneler

Shopping

Før du vælger et panel, skal du have en idé om, hvor mange kredsløb du vil have i dit hus. Du kan bruge en 200 amp panel for 40 kredsløb eller mindre 300-amp for 60 eller mindre, og 400-amp, for 80 eller derunder. De to tal du ser på pakken panel angiver antallet af full-size breakers kan du installere og antallet af kredsløb tilladt. Bruge et par ekstra dollars for at få en fuld størrelse panel fordi det er meget nemmere at wire og holde velorganiseret.

Beliggenhed

Installere panelet back-to-back med meter base, hvis det er muligt. Din lokale regler kan angive maksimale tilladelige afstand og du skal bruge en cutoff panelet ved siden af måleren, hvis dit panel er for langt væk. Derudover ønskede panelet på en placering, hvor du er der intet i vejen, og du kan arbejde på det komfortabelt-- og får det hurtigt, hvis behovet opstår. Hvis det er muligt, undgå at installere panelet i kælderen - det øger risikoen for problemer på grund af fugt og vand lækager. Hvis du skal installere i kælderen, køre kablet i bunden af panelet og langs siden til toppen til at oprette forbindelse med de vigtigste breaker, så der er ingen måde for vand at komme ind i panelet.

Wall Mount

Hvis dit panel har en solid back, kan du hænge det ligesom et billede ved hjælp af en skrue i hullet i midten. Niveau panelet og derefter sætte fire flere skruer--ikke søm--i hjørnerne. Hvis du installerer mod murværk, bruge trykimprægneret afstandsstykker mellem panelet og væggen.

Stud Mount

Hvis du installerer panelet mellem 16-inch stutterier, Husk at du ikke kunne bruge side knockouts for ledninger uden at skære huller i studs--du nødt til at bringe i kabler gennem øverst eller nederst i panelet. Hvis du har brug at bore huller i de øverste eller nederste plade, kan du holde tingene pæn ved kun at foretage to 6 tommer lange ovale nedskæringer fordelt 2 inches fra hinanden. Brug den venstre hul til kabler, der vil gå på venstre side af panelet og det rigtige hul for de kabler, går til højre. For 24-inch stutterier, skal du bruge en Krydsstykket knyttet til bunden eller toppen af panelet. Endelig, forlade panelet stikker ud fra studs nok til at være på niveau med din færdige væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com