Installation af Corian bordplader

August 23

Installation af Corian bordplader

Underskabe

Vellykket installation af fast overflade bordplader begynder med solide kabinet. Fjerne de gamle bordplader og inspicere underskabe. Skabene skal være solidt og fladt på tværs af toppen. Hvis kabinetterne ikke er flad, bruge shims således at de bliver både fladt og niveau. Fordi fast overflade bordplader er så tung, tilføje støtte klamper til toppen af skabene. Også tilføje støtte klamper over åbningen til opvaskemaskine og for undermounted dræn, på tværs af toppen af skabet hvor vasken vil være. Hvis disken har en halvø, der stikker ud kabinet derefter installere tre kvartal tommer krydsfiner for at støtte Corian bordplade.

Skæring og montering

Passer ark af Corian og skåret til længde, før du installerer. Det første ark af køkkenbordet skal installeres skal have en søm støtte stribe i den ene ende af tælleren. Derefter lå ark på kabinet, forsynet mod væggen. Hvis nødvendigt, skriver og kontur bagkant af køkkenbordet ved hjælp af en power bælte sander, så det passer flush mod bagvæggen, er dette vigtigt, hvis vægge ikke er ligetil. Markere en skærende linje ved hjælp af malertape, i tilfælde af køkkenbordet behov trimning. Næste, lav udskæring til vasken. Om ved hjælp af en undermount synker eller købe en regelmæssig vask, bruge den leverede skabelon til at tilpasse og klemme på plads mens du bruger en router til at skære åbning for vasken.

At sammenføje kanter og efterbehandling køkkenbordet

Når køkken bordplader er skåret og monteret i sted, Deltag i sømmene sammen ved hjælp af epoxy. Deltag i kabinettet til kabinet med silikone. Når du forbinder to stykker af køkkenbordet sammen, først rense med denatureret alkohol, således at de er fri for snavs, og derefter slutte sig sammen ved hjælp af en tonet epoxy. Når epoxy er tørret, skal du sand sømmene ned med en power sander, således at Corian bordplade har udseende af at være problemfri. Derefter bond køkkenbordet til skabene ved hjælp af silikone. At give køkkenbordet en højglans finish, buff bordplader ved hjælp af en polering bonnet vedhæftet fil. Derefter installere backsplash. Endelig installere vasken, tilslutte ovnen og køkkenbordet er færdig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com