Installation af dekorative sten paneler

April 27

Installation af dekorative sten paneler

Installation af dekorative sten paneler er en god måde at give den udvendige eller indvendige af dit hjem et nyt look. Der er en bred vifte af stilarter og farver til at matche enhver form for indretning. Sten paneler ser helt naturligt men er lettere at vedligeholde og installere end rigtige sten sidespor.

Forberedelse

Rengør støv og snavs fra væggene og de nærliggende områder, hvor panelerne skal installeres. Til indvendige vægge, skal enhver sokler overladt intakt være så ensartede som muligt. Samle materialer og værktøjer, du har brug for inden du begynder og holde dem på ét område. Listen over værktøjer omfatter et målebånd, blyant, hånd så, negle, søm sæt, hammer, niveau, indramning square, kridtstreg, byggeri klæbende og et par af sikkerhedsbriller.

Første trin

Hvis du har hjørner skal installeres, start der ved midlertidigt Krydsegenskaber paneler på væggen med søm og ikke klæbende. Sikre, at de er vinkelret på gulvet og søm dem på plads. Paneler, der er overlappende sokler, anvende lidt af lim og skruer til at holde dem på plads. Nu hvor hjørnerne er på plads, begynde at installere paneler langs væggen fra venstre mod højre. Bruge en kridtstreg for at panelerne er holdt niveau. Hvis det er nødvendigt, trim i venstre side af den første panel til at passe ordentligt ud for alle andre hjørne panelet eller døren trim. Anvende lim til panelet og spænd fast med søm eller skruer i den korrekte position. Bolte bruges ofte på udendørs paneler.

Efterbehandling

Fortsætte med at installere panelerne i den første række og trim panelet ende til at passe med hjørne panelet, der nu kan være, permanent fastgjort med lim og søm. Hvis der er halveret flere rækker af paneler det første panel i anden række, så du bruger højre halvdel af panelet med lige læbe. Dette vil skabe en forskudt mønster i panelerne. Installere den anden række på samme måde som først. Når denne anden række er færdig, markerer højde på panelet hjørne, fjerne det og skære det. Anvende lim på bagsiden og erstatte den. Installer panelerne på anden siden af at hjørne. Ydervægge har hjørner vender ud så metoden ikke omfatter installere hjørnerne først. Start med den venstre side i den samme mode og opfylde paneler sammen i kanterne. Fortsætte lag af mønstre i den forskudte design, indtil væg er dækket. For huller på indvendige vægge, fylde dem med tætning, der matcher farven på panelerne. Huller i ydervægge, herunder dem i hjørnerne kan være fyldt med cementmørtel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com