Installation af en Maytag MMV4205AAW

March 23

Installation af en Maytag MMV4205AAW

Mikrobølgeovn er et apparat, der er fundet i køkkener, der giver en hurtig re-varme til fødevarer som et alternativ til at bruge ovnen. Maytag MMV4205AAW er en model af mikrobølgeovn, som du monterer på undersiden af kabinettet, typisk over området. Installation af over-the-range mikrobølgeovnen er en opgave, der kræver hjælp fra en ven, som du skal bruge en ven til at løfte mikrobølgeovnen og holde den på plads mens du fastgøre den til væggen og kabinet.

Instruktioner

•Sæt mikrobølgeovn monteringsbeslag langs væggen nedenunder kabinettet hvor du planlægger at installere mikrobølgeovnen. Mærke i alle hullerne på beslaget med en blyant og tage holderen tilbage ned.

•Drill gennem hver af hullerne markeret på væggen. Køre stud finder over hvert hul og placere en heavy-duty drywall anker i hvert hul, der ikke falder på en stud.

•Sæt mikrobølgeovn holderen tilbage på væggen og linje op til hullerne på beslaget med de borede huller. Køre en lang bolt gennem hvert hul til at fastgøre beslaget til væggen sikkert.

•Mark en 2 tommer af 2 tomme hul i midten af kabinettet langs bagkant. Skåret ud dette hul med en hånd så for at give et pass gennem til stikkontakten.

•Sæt Maytag MMV4205AAW mikroovn skabelon på undersiden af den vægskab og mark i monteringshullerne som fastsat af skabelonen. Bore et hul gennem hver markant placering.

•Lift Maytag MMV4205AAW mikroovn i en vinkel og læg den ind i væggen kabinet med krog på bagsiden af mikrobølgeovnen. Har en ven, hold det på plads for den resterende del af installationen. Kør det elektriske stik gennem åbningen på kabinettet.

•Line op huller på oversiden af mikrobølgeovn med dem boret gennem kabinet bunden og drev en lang bolt gennem kabinettet i hullet angivet på mikrobølgeovn til at fastgøre den fast til regeringens underside. Har din ven skubbe opad på kabinettet til at sikre en stram hold. Tilslut mikrobølgeovnen til at bruge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com