Installation af et Gas linje i en gaspejs

January 19

Installation af et Gas linje i en gaspejs

Bolig gaspejse fungerer typisk enten med flydende propan eller naturgas, afhængigt af den tilgængelige brændstofforsyning. Sikkerhedsprocedurer for koble op til gas linje er stort set den samme selv om de fysiske forbindelser er forskellige. Propan gas linjer arbejde med en gevind kobling, der ligner enden af en haveslange. Naturgas koblinger brug en bajonet, twist til at låse kobling. Installation af enten type i en gaspejs tager mindre end en halv time, herunder sikkerhedstjek.

Instruktioner

•Shut off hovedventilen i husholdningernes gas VVS. Naturgas ventiler arbejde med et håndtag, der viser sig i en ret vinkel til linje i lukket position. Propan ventiler lukker ved at dreje den bølgede metal knop med uret.

•Sæt ene ende af linjen gas leveret med din gaspejs til dyse på røret hvor pejsen er installeret. For eksempel, kan være placeret ventless gaspejs i en stue eller den foran en gas dyse på enden af væggen rør. En udendørs gaspejs bør placeres tæt på gas røret installeret langs terrasse eller dæk. Twist koblingen på en propan linje med uret til gas dysen indtil stramt med en tang. Dreje bajonet stik på et naturgas linje en halv omgang med uret for at låse det på gas røret.

•Fasten anden enden af linjen gas at dyse på siden eller bagsiden af pejs på samme måde bruges til at forbinde med de vigtigste linje. Stramme forbindelsen med tænger.

•Pour vand og flydende sæbe i en plastik sprøjte flaske og ryst den for at skabe sæbeskum.

•Åbn vigtigste gas ventil til at frigive brændstof til pejsen. Bekræfte, at alle brænder kontrol på pejsen i "Off" position.

•Spritz sæbevand på forbindelsen i hver ende af linjen gas. Kigge efter boblende omkring forbindelsen. Hvis du kan se tegn på en lækage, Luk hovedventilen og starte forfra med forbindelserne. Antænde ikke gaspejs, indtil det passerer sikkerhedstjek.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com