Installation af forsænket Loftlamper

April 22

Du kan føje designelementer til dit hjem uden at leje en dyre entreprenør. Opstilling af et byggeprojekt kan være meget givende og sjovt. Prøv at installere din egen Forsænket loft armaturer. En Forsænket loft fixture tilføjer dimension og stil til dit hjem.

Før du begynder

Du skal først afgøre, om der er en strømkilde i nærheden af hvor du vil placere din forsænket belysning. Oftere end ikke vil der være en samledåse (stikkontakt) i nærheden på som du kan blot frakoble ledningerne og vedhæfte dem til din belysning fastholdelsesanordningen. Når du køber din belysning fastholdelsesanordningen er det nemmest at købe en "cut-in kan" der er allerede bedømt sikkert for kontakt med isolering; kigge efter belysning turneringsplaner med en "IC" på dem. Hvis der er nogen strømkilde i nærheden, kan du nødt til at ansætte en elektriker til at køre ledninger til steder hvor du gerne vil tilføje forsænket belysning. Endelig skal du følgende værktøjer og materialer: stud finder, forsænket belysning fastholdelsesanordningen, drywall saw, tarp, puslespil, kabelklemmen, drywall cirkel cutter, twist-on wire-stik, justerbare wire stripper, lang næse tænger og en skruetrækker.

Trin 1

Sørg for at slukke for strømmen. Brug en stud finder, at finde loft strøer. Ved hjælp af cut-in kan spore en skitse af armaturet i mellem strøer. Hvis du installerer flere lys, space dem omkring 6-7 fod fra hinanden. Brug din drywall saven til at skære ud den vektoriserede cirkel. Hvis du har problemer med opskæring, kan du prøve at bruge puslespil. Pas på ikke at skære de eksisterende ledninger sidder over loftet.

Trin 2

Find den elektriske kabel fra samledåsen og indsætte den elektriske kabel i den lampen samledåse, fastgøre det med kabel klemmer. Tage de ekstra ledninger fra samledåsen og fratage dem efter behov, splicing dem med armaturet ledninger med twist-on stik. Tage den junction boks sort wire og forbinde det med belysning fastholdelsesanordningen sort wire, og gøre det samme med de hvide ledninger. Du vil finde "jord" wire, som vil være enten grøn eller simpelthen bare wire. Skub ledninger ind i krydset og Luk dækslet.

Trin 3

Skub belysning fastholdelsesanordningen på plads i loftet, indtil fanerne montering er flugter med loft og belysning fastholdelsesanordningen føles LUN. Belysning fastholdelsesanordningen montering faner vil klip inde i loftet hul, sikring af lampen. De fleste belysning turneringsplaner er ganske let og behøver ikke at være knyttet til strøer.

Trin 4

Belysning fastholdelsesanordningen har en indre "vingen" og trim. Vingen er den indvendige kegle, der omgiver pæren. Vingen har fjedre, der gør det muligt at knytte til trim stykker. Du skal blot følge producentens instruktioner for installation af belysning fastholdelsesanordningen trim stykker. Installere de ønskede pære; belysning fastholdelsesanordningen vil give dig den relevante watt. Gendan beføjelse og nyde din nye loftlampe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com